eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet

Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du er ligefrem, uhøjtidelig og ikke mindst udstyret med en sund, humoristisk sans. 

Jobbet:

Med reference til direktøren, og i tæt samarbejde med konsulenterne, kommer du til at løse og koordinere en meget bred vifte af administrative opgaver i forbindelse med rekrutteringsforløb.

Dine opgaver vil strække sig fra udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelser, til administration af ansøgninger samt løbende koordinering og håndtering af et levende kandidatfelt. Du kommer også til at arbejde med search/kandidatopsporing. Derudover skal du gennemføre den administrative del i forbindelse med personlighedstest, med efterfølgende indhentning af referencer.

Opgaverne indebærer ligeledes korrekturlæsning, bl.a. i forbindelse med skrivning af stillingsannoncer, personvurderinger og øvrige korrespondancer med kunder.

Kvalifikationer:

Vi er en ejerledet virksomhed med stor bevidsthed omkring den kultur, vi bygger vores forretning på. Hvis du kan byde ind med nedenstående kvalifikationer, er du godt på vej:

  • Du har nogle års erfaring fra et lignende job, hvor du har bevist, at du kan drive dig selv.
  • Du har ikke brug for, at dine arbejdsopgaver defineres i detaljen, og det er natuligt for dig at præsentere løsningsforslag og ikke problemer.
  • Du skal trives i rollen som en synlig og væsentlig ”brik” i et team, hvor alle trækker igennem og støtter hinanden.
  • Du er godt begavet og i besiddelse af et stort personligt engagement, suppleret med gode kontaktevner og en god portion humor.
  • Du har en høj grad af struktur, overblik og fremsyn, og du er i det hele taget proaktiv i alt, hvad du foretager dig.
  • Du er perfekt i skriftlig og mundtlig dansk.
  • Det forventes, at du er bosat centralt i forhold til virksomheden i Middelfart.

Du tilbydes:

Et selvstændigt job med en bred vifte af opgaver og en alsidig kontaktflade, både i forhold til kunder og kandidater. Du lander i en uformel og velkonsolideret konsulentvirksomhed, hvor professionalisme, kundefokus og proaktivitet er nogle af nøgleordene. Du bliver en væsentlig del af et lille team, med stor fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor man dækker hinanden af i en i high performance kultur.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Virksomheden:

erwin andersen a/s har med mere end 30 års erfaring i konsulentbranchen bl.a. specialiseret sig i at hjælpe dygtige kandidater til spændende jobs i de helt rigtige virksomheder. Vi har igennem årene løst konsulentopgaver i en bred vifte af virksomheder i hele Danmark, både inden for produktion, salg og service. I dag har vi derfor et meget solidt erfaringsgrundlag, der, koblet med en stor forretningsmæssig forståelse, forandringsvillighed, kreativitet og ikke mindst en uformel, men professionel arbejdsform, er med til at gøre os til en kompetent samarbejdspartner, der ikke er helt som de andre i branchen. Vi har travlt, og vi skal derfor udvide teamet med en personlighed, der fra starten har mere at byde på, end gennemsnittet.   

Ansøg:

Er dette en udfordring for dig, mærkes din ansøgning og dit detaljerede CV stillingsnummer ”02.02.67” og uploades her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

erwin andersen

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere