erwin andersen a/s behandler dine oplysninger i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.
På denne side kan du læse mere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder.
Ud over at vi behandler personoplysninger i forbindelse med dig som kandidat, sker der også registrering og sagsbehandling i HR Skyen, som du sendes videre til, når du søger en stilling hos os.

Når du uploader dit CV, din jobansøgning og eventuelt andet materiale på vores hjemmeside, behandler vi dine personoplysninger med henblik på at vurdere, om dine faglige- og personlige kompetencer matcher det, vores kunde efterspørger. Behandling af dine personoplysninger vil bl.a. omfatte opbevaringen af din jobansøgning og dit CV m.v. i vores database.

Vi opfordrer dig til kun at medtage de personoplysninger, der er relevante for den stilling, du søger. Dit cpr.nr. bør ikke fremgå på det materiale du uploader, eksempelvis på eksamensbeviser. Du bedes overveje, om der er andre personoplysninger, som f.eks. dine helbredsoplysninger, oplysninger om familieforhold eller lignende, der ikke er nødvendige i forbindelse med en ansættelsesproces.

Indsamling og behandling af persondata

erwin andersen a/s indsamler personoplysninger om dig via tredjepart f.eks. via LinkedIn og online søgning.

Vi indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for rekrutteringsprocessen. Vi sikrer, at personoplysninger, som ikke længere er nødvendige slettes. Adgangen til private personoplysninger er begrænset til de personer hos erwin andersen a/s, som er nødt til at have adgang for at kunne udføre deres arbejde.

Modtagere af dine personoplysninger

Hvis du kommer i betragtning til en stilling hos en kunde hos erwin andersen a/s, vil vi udveksle dine personoplysninger med kunden, som i den situation agerer som selvstændig dataansvarlig.

Overførsel af dine personoplysninger til tredjelande

erwin andersen a/s overfører ikke dine personoplysninger til tredjelande (lande uden for EU/EØS).

Datasikkerhed

Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til vores høje sikkerhedsstandarder og således opfylder kravene om implementering af passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

Opbevaring og sletning

Dine personoplysninger slettes automatisk efter 12 måneder, med mindre du selv giver tilladelse til, at vi forlænger perioden.

Særlige lovregler, herunder i fx bogføringsloven, kan dog give os pligt eller ret til at opbevare dem i længere tid.

Dine rettigheder som kandidat

I henhold til Databeskyttelsesloven samt Persondataforordningen, har du en række rettigheder.

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Ovenstående kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder, immaterielle rettigheder eller andre retlige forpligtelser, der går forud for ovenstående rettigheder.

Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Indberetningskrav til Datatilsynet

Vi har pligt til at informere Datatilsynet, hvis vi har et databrud. Databrud kan være flere ting. Det kan være utilsigtet data, der er blevet sendt til en fejlmodtager, hackerangreb og lignende. Oplever vi dette, skal vi inden for 72 timer henvende os til Datatilsynet, og i visse tilfælde den datasubject dette evt. måtte vedrøre. Michael Nielsen er også behjælpelig i disse tilfælde og vil blive underrettet om disse tilfælde.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.  Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Ændring af denne privatlivspolitik

Privatlivspolitikken bliver løbende ændret, når det er nødvendigt. Du kan altid se, hvornår politikken sidst er blevet opdateret nederst på denne side.

Cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at få hjemmesiden til at fungere.
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.
Dette websted bruger alene cookies for at få hjemmesiden til at fungere.
Dit samtykke gælder for følgende domæner: eandersen.dk
Din aktuelle tilstand: Kun nødvendige cookies.

  • "Det är väldigt skönt att vi nu har nått i mål med denna rekrytering. Det känns mycket bra med Helle. … Læs hele udtalelsen
    Ann-Marie Hansson - Chef HR & Affärsstöd, Öresundskraft AB
  • "Siden 2001 har A2SEA A/S anvendt konsulentfirmaet erwin andersen a/s til en bred vifte af opgaver inden for HR, rekruttering og organisation. … Læs hele udtalelsen
    Kaj Lindvig - Salgsdirektør, A2SEA A/S
  • "Vi har et fantastisk godt samarbejde. Erwin er meget ærlig, og han yder altid et konstruktivt modspil. I forbindelse med rekruttering er han en god menneskekender. Erwin forstår vores behov, sætter sig ind i jobkravet og præsenterer… Læs hele udtalelsen
    Erik Rolvung - tidl. Markedschef, MAN Last og Bus A/S
  • "Rekrutteringen blev varetaget af erwin andersen a/s og set i lyset af at jeg blev den udvalgte kandidat, er jeg måske ikke helt habil. Jeg vil dog ikke undlade, at give Erwin & Co. en hilsen med på vejen, når nu muligheden er her. I gennem mine… Læs hele udtalelsen
    Peter Torp - Kandidat
  • Hos erwin andersen a/s er du igennem en meget professionelt håndteret proces, som hele vejen er præget af menneskelig indsigt og en behagelig atmosfære. … Læs hele udtalelsen
    Mie Feifer - kandidat
  • “erwin andersen a/s bietet Effiziente und schnelle Hilfe bei der Personalsuche: Dank der entschlossenen und zielgerichteten Vorgehensweise von erwin andersen a/s benötigten wir lediglich 8 Wochen, und das noch während der Weihnachtszeit, um die… Læs hele udtalelsen
    Olaf Jansen - Geschäftsführer/General Manager, Haarslev Industries GmbH
  • Ved det første interview var konsulenten åben, hjertelig, direkte og præcis, og jeg følte, at han havde en bred baggrundsviden om jobbet og branchen. erwin andersen a/s’s test er genial! … Læs hele udtalelsen
    Thomas Dahl Skellingsted - Give Sværgods A/S
  • "Vi har opbygget et tillidsforhold, hvor vi kan tale om alt. Det har ligeledes medført, at jeg har kunnet åbne mig helt, og du har fået fuld indblik i JFP og min situation privat. Dette har bl.a. medført, at du har haft de bedste… Læs hele udtalelsen
    Jesper Friis Kühlwein Poulsen - CEO, Jørgen Friis Poulsen a/s
  • "Samarbejdet med dig har været en fornøjelse - af en konsulent at være er der prisværdigt lidt bullshit i dig ;-) - Vi har haft en meget direkte og frugtbar dialog. Det har været fedt. Vi kunne let finde på at vende tilbage til dig en dag, hvis… Læs hele udtalelsen
    Mikael Kamber - Adm direktør, Syddanske Medier
  • Rekrutteringsforløbet hos erwin andersen a/s var meget behageligt og professionelt. Det var rart med en ”mellemmand”, der gav en mere objektiv vurdering og præsentation af virksomheden samt en god forståelse af, hvad stillingen indebar. Det… Læs hele udtalelsen
    Morten Henneberg - kandidat
  • "Indledningsvis ringede jeg til konsulenten og fik en god snak om, hvordan jeg skulle gribe det at søge jobbet an. Testen og den uddybende samtale fik jeg meget ud af. Konsulenten var en rigtig behagelig fyr, som pillede nervøsiteten af mig og fik… Læs hele udtalelsen
    Morten Mosegaard - kandidat
  • "I forløbet oplevede jeg den mest seriøse rekrutteringsproces jeg til dato har været en del af. Samtidig oplevede jeg en kombination af menneskelighed i en afslappet atmosfære samt en udpræget respekt for kandidaten. Desuden tog Erwin F.… Læs hele udtalelsen
    Thomas Juel - kandidat
  • Selvom der er hjemlig hygge i huset, foregår det yderst professionelt. Jeg fik en super tilbagemelding og en god dialog omkring det videre forløb. Jeg kan rigtig godt lide Erwin og hans afslappethed, som gav mig ro. I gør mere ud af jeres test og… Læs hele udtalelsen
    Lasse Rask - kandidat
  • erwin andersen a/s er et rekrutteringsfirma, der ikke er ”helt som de andre”. … Læs hele udtalelsen
    Henrik Als – kandidat
  • Firmaet erwin andersen a/s fortjener en anbefaling. Samarbejdet med konsulenten var præget af en kontant og effektiv dialog, og konsulenten opnåede hurtigt en god forståelse for vores kultur, samt vore krav til ansøgerens personlighed og… Læs hele udtalelsen
    Johannes Mortensen, CEO - Borg Automotive A/S