"Jeg havde en rigtig god oplevelse af vores samtale. I skal have stor ros for jeres måde at afholde samtaler på."
Anne-Louise, kandidat
”I har gjort et fint stykke arbejde med Jimmy – Ham har vi store forventninger til. I har efterladt et fint indtryk, så vi kommer retur til jer, så snart vi har noget på bedding”
Michael Laursen, Protruck A/S
"Jeg vil godt takke jer for et fantastisk engageret, personligt, lærerigt og meget professionelt forløb fra start til slut! Jeg tager personligt helt sikkert noget med herfra, som jeg kan bruge fremadrettet i mod mit mål om at blive den bedste version af mig selv."
Anders Wulff – kandidat
"Fantastisk rekruttering hos erwin andersen a/s. Meget kompetente, ærlige og skønne mennesker at tale med. Samtaler, der virkelig "ramte" mig. Jeg følte mig under hele processen i gode hænder."
Birgit Gregersen – kandidat
erwin andersen a/s er et rekrutteringsfirma, der ikke er ”helt som de andre”.

Dette er erfaret gennem et forløb til en stilling, som jeg desværre ikke fik. Men det ændrer jo ikke ved min oplevelse af erwin andersen a/s. Gennem hele forløbet har jeg oplevet en meget personlig kontakt med en både ærlig og konstruktiv feedback, som jeg bl.a. oplevede i forbindelse med gennemførsel af test. Efter testen blev resultaterne gennemgået, mens alt var i frisk erindring, og kommentarerne var ærlige, præcise og sagt med et glimt i øjet.

Løbende er jeg blevet orienteret om processen, og hvor jeg stod i forhold til ansættelses mulighederne, ærligt og præcist.

Jeg vil ikke betænke mig ved at ansøge gennem erwin andersen a/s igen.
Henrik Als – kandidat
"Det är väldigt skönt att vi nu har nått i mål med denna rekrytering. Det känns mycket bra med Helle.

Det har varit väldigt intressant att se lite olika kulturer i vårt sätt att rekrytera, men ändå inte så stora skillnader.
Det jag har uppskattat mest med vårt samarbete är framförallt din snabba återkoppling på våra frågor, din tillgänglighet. Du har varit väldigt tillmötesgående och svarat snabbt på alla möjliga tider på dygnet och för mig, som själv inte bara jobbar på kontorstid uppskattas det väldigt mycket.

Jag uppskattade även att få hjälp med det danska anställningsavtalet.Tack för hjälpen!”
Ann-Marie Hansson - Chef HR & Affärsstöd, Öresundskraft AB
"Vi har opbygget et tillidsforhold, hvor vi kan tale om alt. Det har ligeledes medført, at jeg har kunnet åbne mig helt, og du har fået fuld indblik i JFP og min situation privat. Dette har bl.a. medført, at du har haft de bedste arbejdsbetingelser, og at vi har kunnet udnytte dine kompetencer til fulde.

Der, hvor du skiller dig ud fra andre:

• Din direkte måde at være på – en facon, som de færreste konsulenter kan håndtere
• Siger tingene, som de er - i hvert fald som du ser dem 
• Det er afgørende for dig, at du finder den helt rigtige person og ikke bare den bedste i ansøgerfeltet, og du bliver ved, til den rette er fundet. Det er jo sjældent, at du anbefaler nogen uden et par bemærkninger 
• Du har nogle solide jyske værdier, hvilket også havde stor værdi, da vi skulle starte i København
• Du har og tilfører stadig stor værdi for JFP
• Du har hjulpet mig – både privat og ledelsesmæssigt på min rejse"
Jesper Friis Kühlwein Poulsen - CEO, Jørgen Friis Poulsen a/s
"Vi bruger erwin andersen a/s til rekruttering, fordi de forstår vores kultur og behov, og fordi hitraten er så god: Vi har stort set ikke prøvet at fortryde en nyansættelse, rekrutteret via erwin andersen a/s.Vi har en god dialog, baseret på indsigt og ærlighed omkring kandidaters styrker og svagheder, inden vi beslutter os for at ansætte."
Niels Henrik Madsen - Direktør, Partner, Jørgen Friis Poulsen a/s
“erwin andersen a/s bietet Effiziente und schnelle Hilfe bei der Personalsuche: Dank der entschlossenen und zielgerichteten Vorgehensweise von erwin andersen a/s benötigten wir lediglich 8 Wochen, und das noch während der Weihnachtszeit, um die Stelle unseres CFO neu zu besetzen. Es wurden in einem gut vorbereiteten Interviewprozess mehrere qualifizierte Kandidaten vorgestellt, so dass eine schnelle und fundierte Entscheidung getroffen werden konnte. Wir arbeiten gerne wieder mit erwin andersen a/s.“

“Very efficient and quick support. We needed only 8 weeks to fill the position of CFO thanks to erwin andersen a/s’ determined push forward. Several good candidates to choose from and an efficient interview process made it easy to come to a profound decision. We’d work again with erwin andersen a/s.”
Olaf Jansen - Geschäftsführer/General Manager, Haarslev Industries GmbH
"I forbindelse med rekruttering af ny Salgsingeniør, har vi haft erwin andersen a/s sat på opgaven. Både under rekruttering, udvælgelse og finalesamtaler med udvalgte kandidater har vi oplevet et engageret og nærværende samarbejde med erwin andersen a/s. Ligeledes har personkarakteristikken, der blev lavet af kandidaterne, og som dannede grundlag for den endelige beslutning, været meget tilfredsstillende, retvisende og særdeles professionelt udført. Ligeledes har den kandidat, der blev ansat, haft en meget positiv opfattelse af hele rekrutteringsforløbet."
Henrik Thomsen - AGA A/S
Vi bruger erwin andersen a/s som samarbejdspartner, fordi vi får en professionel rekruttering, uden selv at bruge ret meget tid på det. Desuden får vi et stærkere kandidatfelt. erwin andersen a/s’ evner som sparringspartner er gode. Vi bliver udfordret på vores måde at se kandidaturen på og får flere vinkler med. Vi kan lide den uformelle måde, hvorpå processen foregår – der er en ligefrem dialog, og samarbejdet er ukompliceret. Dokka Fasteners A/S har rekrutteret 2 vigtige kandidater via erwin andersen a/s. Det har været positive forløb, og vi har fået ansat nogle rigtig dygtige medarbejdere, som vi er yderst tilfredse med.
Kræn B. Nielsen - Dokka Fasteners A/S, Vojens
"Siden 2001 har A2SEA A/S anvendt konsulentfirmaet erwin andersen a/s til en bred vifte af opgaver inden for HR, rekruttering og organisation.
A2SEA, der er en maritim projektvirksomhed, har været igennem en kraftig ekspansion, og vi har netop rundet ansættelse nr. 40 foretaget i tæt samarbejde med erwin andersen a/s. Der har været tale om funktionæransættelser på alle niveauer, og erwin andersen a/s har ofte deltaget i hele rekrutterings- og udvælgelsesprocessen, lige fra den indledende fastlæggelse af kravprofilen på den nye medarbejder, over rekruttering og personvurdering, til den endelige ansættelsessamtale.
A2SEA har ligeledes anvendt erwin andersen a/s til en række andre personalerelaterede opgaver, herunder gennemførelse af organisationstest, medvirken ved løsning af personalekonflikter, samtale vedrørende outplacement samt processer omkring forankring af værdier.
Vi har i hele perioden været glade for samarbejdet og ikke mindst den direkte, ærlige og åbne dialog, vi altid bliver mødt med. Ligeledes har vi nydt godt af det kendskab erwin andersen a/s gennem tiden har oparbejdet omkring A2SEA’s specifikke behov og kultur. En viden, der er meget værd for samarbejdet generelt, men også når en ekstern konsulent skal vurdere hvilke nye medarbejdere, der kan integreres og få succes i A2SEA´s organisation."
Kaj Lindvig - Salgsdirektør, A2SEA A/S
"Samarbejdet med dig har været en fornøjelse - af en konsulent at være er der prisværdigt lidt bullshit i dig ;-) - Vi har haft en meget direkte og frugtbar dialog. Det har været fedt. Vi kunne let finde på at vende tilbage til dig en dag, hvis vi får behov for lignende assistance."
Mikael Kamber - Adm direktør, Syddanske Medier
"Vi har et fantastisk godt samarbejde. Erwin er meget ærlig, og han yder altid et konstruktivt modspil. I forbindelse med rekruttering er han en god menneskekender. Erwin forstår vores behov, sætter sig ind i jobkravet og præsenterer efterfølgende kandidater, der kan løse opgaven. Ligeledes ser vi det som et stort aktiv, at vores kandidater føler sig godt og professionelt behandlet. Vi er særdeles godt tilfredse med samarbejdet, og vi oplever Erwin som en yderst troværdig og reel person."
Erik Rolvung - tidl. Markedschef, MAN Last og Bus A/S
Selvom der er hjemlig hygge i huset, foregår det yderst professionelt. Jeg fik en super tilbagemelding og en god dialog omkring det videre forløb. Jeg kan rigtig godt lide Erwin og hans afslappethed, som gav mig ro. I gør mere ud af jeres test og uddybende samtale, end jeg havde forventet. Det var nogle spændende tests, og den uddybende samtale kunne jeg virkelig bruge til noget personligt, da der også var fokus på udviklingsmuligheder. Jeg anbefaler gerne erwin andersen a/s til andre.
Lasse Rask - kandidat
"I forløbet oplevede jeg den mest seriøse rekrutteringsproces jeg til dato har været en del af. Samtidig oplevede jeg en kombination af menneskelighed i en afslappet atmosfære samt en udpræget respekt for kandidaten. Desuden tog Erwin F. Andersen sig tid til personlig sparring og rådgivning, som ikke kun begrænsede sig til det udbudte job. Udover et konkret jobtilbud, tog jeg en masse inputs med hjem, som givetvis kommer til at præge min personlige udvikling de næste mange år.

Jeg vil fremover bruge erwin andersen a/s, når jeg igen selv er i markedet for et nyt job. Samtidig vil jeg anbefale min kommende arbejdsgiver at indgå et samarbejde med erwin andersen a/s, da de - i min bog - sikrer et kompetent og seriøst match mellem arbejdsgiver og arbejdstager."
Thomas Juel - kandidat
Rekrutteringsforløbet hos erwin andersen a/s var meget behageligt og professionelt. Det var rart med en ”mellemmand”, der gav en mere objektiv vurdering og præsentation af virksomheden samt en god forståelse af, hvad stillingen indebar. Det var første gang, jeg prøvede et testforløb, og det levede op til mine forventninger. Specielt det dybdegående interview var yderst interessant.
Morten Henneberg - kandidat
"Indledningsvis ringede jeg til konsulenten og fik en god snak om, hvordan jeg skulle gribe det at søge jobbet an. Testen og den uddybende samtale fik jeg meget ud af. Konsulenten var en rigtig behagelig fyr, som pillede nervøsiteten af mig og fik mig til at føle mig afslappet, så jeg kunne koncentrere mig om at vise min bedste side. Konsulenten var desuden god til at fortælle, hvad testen viste, og det var meget overraskende for mig, at personvurderingen passede så godt."
Morten Mosegaard - kandidat
"Rekrutteringen blev varetaget af erwin andersen a/s og set i lyset af at jeg blev den udvalgte kandidat, er jeg måske ikke helt habil. Jeg vil dog ikke undlade, at give Erwin & Co. en hilsen med på vejen, når nu muligheden er her. I gennem mine forskellige forløb, har jeg mødt en del ”headhuntere”, alle har håndteret diverse forløb efter bedste evne. Jeg må dog tilstå, at forløbet hos Erwin overskygger de fleste andre lignende oplevelser.
Første personlige relation med erwin andersen a/s var kontakten til en erfaren researcher, med overskud til at skabe den tillid mellem kandidat og erwin andersen a/s, der er nødvendig for et værdigt forløb. En lidt akavet situation bliver vendt, med en positiv approach til kandidaten i en tillidsfuld atmosfære, til en konstruktiv opbyggelig oplevelse.
Første samtale med Erwin var en ”følen på tænderne” i bogstaveligste forstand, en direkte kommunikationsform uden unødig tidsspilde. I bakspejlets klare lys, en forfriskende oplevelse for mig som kandidat. En respekt for dybden i den direkte spørgeteknik, der hurtigt afklarede relevansen i at gå dybere ind i dialogen. Erwin har en stor forretningsmæssig forståelse for den rekrutterende virksomheds behov. Jeg tvivler ikke på Erwins evner til at afkode såvel kundens behov som kandidatens kompetencer i det nødvendige match.
Kulminationen blev en 5 timers lang testseance med tilhørende tilbagemelding og uddybende personprofil. Jeg har aldrig tidligere oplevet en tilsvarende grundighed, alt blev vendt og debatteret. Mange lerduer blev sendt op og efterfølgende skudt ned igen. Jeg vælger at opfatte denne seance som en udbytterig proces, der gjorde mig lidt mere klog på mig selv. Nuvel, vi var ikke enige i alle facetter, men rigtig go´ sparring.
Sammenføringen mellem den pågældende virksomhed og mig som kandidat, blev styret igennem med kærlig men fast hånd. Således sikret relevante kompetencer blev nævnt, i det opskruede tempo den slags ping pong nu en gang foregår i. I øvrigt afkrævede Erwin en tilbagemelding efter min første uge i den nye stilling :-)
Jeg kan kun give Erwin & Co. min bedste anbefaling, jeg vil givet benytte erwin andersen a/s i en given situation. Faktisk ser jeg frem til at krydse klinger igen med ”alfahannen”."
Peter Torp - Kandidat
Firmaet erwin andersen a/s fortjener en anbefaling. Samarbejdet med konsulenten var præget af en kontant og effektiv dialog, og konsulenten opnåede hurtigt en god forståelse for vores kultur, samt vore krav til ansøgerens personlighed og færdigheder.

Firmaet erwin andersen a/s skaffede på kort tid den rette kandidat – uden at slække på kvaliteten af test og samtaler.
Johannes Mortensen, CEO - Borg Automotive A/S
Ved det første interview var konsulenten åben, hjertelig, direkte og præcis, og jeg følte, at han havde en bred baggrundsviden om jobbet og branchen. erwin andersen a/s’s test er genial!

Den går ind og illustrerer, hvem personen er – og rammer fuldstændigt plet. De redskaber konsulenten brugte, gjorde udfaldet. Selve forløbet har været super.

erwin andersen a/s er det rekrutteringsfirma, der har ramt mig mest præcist og det bedste, jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Jeg har anbefalet flere i mit netværk at søge igennem erwin andersen a/s.
Thomas Dahl Skellingsted - Give Sværgods A/S
Hos erwin andersen a/s er du igennem en meget professionelt håndteret proces, som hele vejen er præget af menneskelig indsigt og en behagelig atmosfære.

Det er et team, der har indgående kendskab til virksomheden, som de rekrutterer for. Og det gør processen fokuseret og ukompliceret.

Som kandidat føler du dig velinformeret og i trygge hænder. Erwin er menneskekender og finder lynhurtigt ind til kernen. Så der er en god chance for, at du også bliver klogere på dig selv. Det er jeg blevet, og det kan jeg uden tvivl bruge i mit arbejdsliv fremover.
Mie Feifer - kandidat
 • "Indledningsvis ringede jeg til konsulenten og fik en god snak om, hvordan jeg skulle gribe det at søge jobbet an. Testen og den uddybende samtale fik jeg meget ud af. Konsulenten var en rigtig behagelig fyr, som pillede nervøsiteten af mig og fik… Læs hele udtalelsen
  Morten Mosegaard - kandidat
 • "Vi har opbygget et tillidsforhold, hvor vi kan tale om alt. Det har ligeledes medført, at jeg har kunnet åbne mig helt, og du har fået fuld indblik i JFP og min situation privat. Dette har bl.a. medført, at du har haft de bedste… Læs hele udtalelsen
  Jesper Friis Kühlwein Poulsen - CEO, Jørgen Friis Poulsen a/s
 • "Rekrutteringen blev varetaget af erwin andersen a/s og set i lyset af at jeg blev den udvalgte kandidat, er jeg måske ikke helt habil. Jeg vil dog ikke undlade, at give Erwin & Co. en hilsen med på vejen, når nu muligheden er her. I gennem mine… Læs hele udtalelsen
  Peter Torp - Kandidat
 • Selvom der er hjemlig hygge i huset, foregår det yderst professionelt. Jeg fik en super tilbagemelding og en god dialog omkring det videre forløb. Jeg kan rigtig godt lide Erwin og hans afslappethed, som gav mig ro. I gør mere ud af jeres test og… Læs hele udtalelsen
  Lasse Rask - kandidat
 • Hos erwin andersen a/s er du igennem en meget professionelt håndteret proces, som hele vejen er præget af menneskelig indsigt og en behagelig atmosfære. … Læs hele udtalelsen
  Mie Feifer - kandidat
 • "Samarbejdet med dig har været en fornøjelse - af en konsulent at være er der prisværdigt lidt bullshit i dig ;-) - Vi har haft en meget direkte og frugtbar dialog. Det har været fedt. Vi kunne let finde på at vende tilbage til dig en dag, hvis… Læs hele udtalelsen
  Mikael Kamber - Adm direktør, Syddanske Medier
 • erwin andersen a/s er et rekrutteringsfirma, der ikke er ”helt som de andre”. … Læs hele udtalelsen
  Henrik Als – kandidat
 • Vi bruger erwin andersen a/s som samarbejdspartner, fordi vi får en professionel rekruttering, uden selv at bruge ret meget tid på det. Desuden får vi et stærkere kandidatfelt. erwin andersen a/s’ evner som sparringspartner er gode. Vi bliver… Læs hele udtalelsen
  Kræn B. Nielsen - Dokka Fasteners A/S, Vojens
 • "Jeg havde en rigtig god oplevelse af vores samtale. I skal have stor ros for jeres måde at afholde samtaler på."
  Anne-Louise, kandidat
 • "I forløbet oplevede jeg den mest seriøse rekrutteringsproces jeg til dato har været en del af. Samtidig oplevede jeg en kombination af menneskelighed i en afslappet atmosfære samt en udpræget respekt for kandidaten. Desuden tog Erwin F.… Læs hele udtalelsen
  Thomas Juel - kandidat
 • Ved det første interview var konsulenten åben, hjertelig, direkte og præcis, og jeg følte, at han havde en bred baggrundsviden om jobbet og branchen. erwin andersen a/s’s test er genial! … Læs hele udtalelsen
  Thomas Dahl Skellingsted - Give Sværgods A/S
 • "Jeg vil godt takke jer for et fantastisk engageret, personligt, lærerigt og meget professionelt forløb fra start til slut! Jeg tager personligt helt sikkert noget med herfra, som jeg kan bruge fremadrettet i mod mit mål om at blive den bedste… Læs hele udtalelsen
  Anders Wulff – kandidat
 • "Vi har et fantastisk godt samarbejde. Erwin er meget ærlig, og han yder altid et konstruktivt modspil. I forbindelse med rekruttering er han en god menneskekender. Erwin forstår vores behov, sætter sig ind i jobkravet og præsenterer… Læs hele udtalelsen
  Erik Rolvung - tidl. Markedschef, MAN Last og Bus A/S
 • "I forbindelse med rekruttering af ny Salgsingeniør, har vi haft erwin andersen a/s sat på opgaven. Både under rekruttering, udvælgelse og finalesamtaler med udvalgte kandidater har vi oplevet et engageret og nærværende samarbejde med erwin… Læs hele udtalelsen
  Henrik Thomsen - AGA A/S
 • "Det är väldigt skönt att vi nu har nått i mål med denna rekrytering. Det känns mycket bra med Helle. … Læs hele udtalelsen
  Ann-Marie Hansson - Chef HR & Affärsstöd, Öresundskraft AB