eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Teknisk chef

med potentiale til teknisk direktør – Ledelse, effektivisering og udvikling – Landsdækkende byggeri

Jobbet

Du er én af de få med et potentiale ud over det sædvanlige! Kan du løfte opgaven, lander du i rollen som teknisk direktør for virksomheden inden for et par år.

Med reference til ejeren, i tæt samarbejde med ledergruppen og med udgangspunkt fra virksomheden, der er centralt beliggende på Fyn, får du ansvaret for virksomhedens tekniske afdeling, herunder projektering, myndighedsbehandling, dokumentation og produktudvikling.

Herudover skal du sikre, at projektorganisation og byggeledelse performer optimalt og dermed er i stand til at levere en effektiv projekt- og byggestyring med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Du bliver en bærende ressource i forhold til resten af virksomhedens resultatkæde. Således skal du optræde som katalysator og omdrejningspunkt for et stærkt samarbejde på tværs af alle afdelinger og processer, og du vil udover dit ansvarsområde også blive involveret i salg, byggeri, indkøb og økonomi. Kundekontakt i hele processen samt tæt dialog og opfølgning på eksterne samarbejdspartnere, leverandører og underentreprenører, bliver ligeledes en væsentlig del af din hverdag.

Der er tale om et job, hvor det sjældent går, ”som præsten prædiker”. Du skal derfor motiveres af den ”puls”, der er i sådan en ledelsesopgave, hvor beslutninger ofte skal træffes hurtigt – og hvis du eller dine kolleger fejler, kan det have store konsekvenser.

Kvalifikationer

I dag er du en erfaren og dygtig projektleder, der har praktisk projektledererfaring og ved, hvad der sker i det virkelige liv – gerne med en ingeniøruddannelse i bagagen. Du er velfunderet til en sådan opgave, både i teori og praksis.

Din personlighed er afgørende, hvis du skal lykkes med denne opgave. Dit engagement og viljen til at skabe resultater, kombineret med egenskaber som gennemslagskraft, overblik, vedholdenhed og en høj grad af fremsyn, er afgørende forudsætninger for din succes. Du har desuden stærke sociale kompetencer og gode kommunikations- og forhandlingsevner.

Du er både modig og godt begavet, og så har du hjerte og sjæl med i det, du gør. Derudover er du et solidt og robust menneske, ordentlig og reel, med et vedholdende drive og en stor kapacitet.

Du tilbydes

Du får mulighed for at vise, hvad du kan og samtidig skabe dit eget fundament for et spændende job inden for byggebranchen, hvor næste skridt på vejen bliver opgaven som teknisk direktør for selskabet. Er du den rette, er man åben for at drøfte medejerskab.

Du får et af markedets stærkeste programmer, både målt på produkter, koncepter og løsninger samt et yderst professionelt bagland, der vil støtte dig og dit hold. Til gengæld forventes der en stor indsats og et selvstændigt drive fra din side.

Ingen steder i resultatkæden er der plads til ”godt nok”, og derfor skal du også være ”én af de få”. Til gengæld vil du opleve, at potentialet og udfordringerne i jobbet følger med. Har du således de rette evner samt både vilje og mod til at ”sidde forrest i bussen”, kommer du med på en spændende rejse under en ejerleder, der vil noget!

Hvis du kan se dig selv i stillingen og er indstillet på at tage bolden og yde noget ekstra, vil du få en særdeles udfordrende opgave og karriere i et professionelt miljø med højt til loftet.

Løn- og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger ”én af de ganske få” for vores kunde, som er en økonomisk solid byggevirksomhed med mange års erfaring og hovedkontor attraktivt beliggende på Fyn. Virksomheden er specialiseret i totalentrepriser til private forbrugere. Virksomhedens succes bygger i høj grad på evnen til at indgå i et nært partnerskab med kunderne, men også på medarbejdernes kompetencer, kreativitet og evne til at tænke i helheder. Som et led i den fortsatte forretningsudvikling og fremtidige vækst søges nu en energisk og solid teknisk chef med potentiale.

Ansøg

Er du den rette profil, mærkes dit CV og din ansøgning stillingsnummer ”02.12.64” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Anton

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere