eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

International koordinator

Koordinering – Planlægning – Kommunikation – Træning for vindmøllebranchen

Jobbet – de mange tråde, du holder styr på:

Én af virksomhedens koordinatorer har fået nye udfordringer internt i virksomheden, og derfor søger man nu en ny kollega. Fra hovedkontoret i Middelfart og med reference til virksomhedens COO, bliver du en del af koordineringsteamet.

Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor din primære rolle bliver at koordinere de internationale aktiviteter i forbindelse med afvikling af træning og uddannelse til vindmøllebranchen, primært på det amerikanske marked.

Du bliver således ansvarlig for en bred vifte af opgaver, hvor du skal samle trådene i hele processen fra start til slut. Opgaverne strækker sig fra de indledende koordinationsmøder med trænere internt og kunder eksternt, over koordinering af rejser, indhentning af data fra kunderne, planlægning og gennemførelse af træningsaktiviteter, til facilitering af feedback efter endt træning.

Koordinator – dette er opgaverne:

 • Ansvar for egne opgaver i ovennævnte proces fra start til slut
 • Koordinationsmøder (Teams) med både trænere og kunder på engelsk
 • Opfølgning på aftaler og udfyldning af checklister for opgaver i koordineringsprocessen
 • Indsamling og håndtering af data og information fra kunden i forbindelse med hver træning
 • Planlægning og kalenderstyring af alle touchpoints for hver træning
 • Booking af rejser og trænerudstyr samt forsendelser af kursusmateriale
 • Kvalitetssikring af processer og materialer samt print af disse
 • Ajourføring af kunde- og kursistdatabase
 • Deltagelse i planlægningsmøder og opfølgning på besluttede tiltag
 • Bidrage til løbende håndtering og eksekvering af optimeringstiltag
 • Ad hoc opgaver, telefonpasning, indkøb af kontor- og forbrugsartikler, arkivering mv.

Overblik og samarbejdsevne:

Det er afgørende, at du kan bevare overblikket og navigere i en hverdag, der er præget af et, til tider, højt aktivitetsniveau, og at du har evnen til at samle de utallige tråde, der fører virksomheden til succes. Du skal besidde en disciplineret holdning til overholdelse af deadlines – og ikke være bange for at holde dine kolleger og kunderne op på disse. Du skal kunne trives med at jonglere og prioritere opgaver, der både dækker fremadrettede, igangværende og afsluttede aktiviteter (arkivering). Da du får en bred international kontaktflade, er det et krav, at du behersker både dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale. Koncernsproget er engelsk.

Din personlighed er ligeledes afgørende for din succes. Du har en stor kapacitet, er proaktiv og selvdreven, og så evner du at skabe et stærkt og motiverende samarbejde på tværs af både organisation og kunder. Samtidig kan du sætte dig igennem og træde i karakter, når det er nødvendigt.

Det er et krav, at du bor centralt i forhold til virksomheden i Middelfart. Virksomheden opererer worldwide i forskellige tidszoner, og der vil derfor jævnligt være møder/telefonsamtaler uden for normal arbejdstid, der afspejler tidszoner i bl.a. USA. 

Hvad du kan forvente:

Et selvstændigt og varieret job, med mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en innovativ, mindre vækstvirksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er plads til, at du byder ind med dine ideer og kompetencer. Omgangstonen er uformel, og grundprincipperne er ”frihed under ansvar”, men altid med stort fokus på både professionalisme og kvalitet. 

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2024, men vi venter gerne på den rigtige.

Virksomheden:

Danish Wind Power Academy, http://www.danishwpa.com, med hovedkontor i Middelfart, datterselskab i USA og salgskontor i Italien, er en innovativ, international trænings- og uddannelsesvirksomhed i kraftig vækst. Danish Wind Power Academy træner i dag en bred vifte af de største energiselskaber i verden via et unikt og resultatskabende uddannelseskoncept, der afsættes til vindmøllebranchen worldwide. Konceptet skaber en direkte målbar effekt og værdi hos deres kunder, bl.a. via konkret optimering af vindmølleparkers drift verden over. Til en fuldtidsstilling søges en international koordinatorprofil, der kan styrke de interne processer.

Ansøg:

Er stillingen noget for dig, bedes du mærke din ansøgning og dit detaljerede CV stillingsnummer ”01.05.28” og uploade den her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

dwpa

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Konceptsælger – Sønderjylland og Tyskland

Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi? Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Sønderjylland og Tyskland. Du bliver en del af   Du spiller en vigtig rolle

Læs mere

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling Jobbet Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling

Læs mere

Samarbejdspartner til Ocean Life

Leje af luksusbåde – Skandinavien, Sydeuropa, Caribien og til ture over Atlanten erwin andersen a/s søger for Ocean Life (www.oceanlife.dk). Vi søger en samarbejdspartner i rejsebranchen, der vil være med til at sælge og markedsføre et stærkt maritimt livsstilskoncept. Omdrejningspunktet er internationale sejleroplevelser i luksussejlbåde. Bådene tilbydes i flere prisklasser

Læs mere