eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Tilmeld dig vores jobagent og få besked om nye jobs

Hvad er jobagenten?

Formålet med en jobagent er at hjælpe dig med at finde relevante jobmuligheder baseret på dine specifikke præferencer og kvalifikationer.

Når du opretter en jobagent, kan du angive forskellige kriterier for det ønskede job, herunder jobtitel, branche og andre relevante parametre.

Når der er jobåbninger, der matcher disse kriterier, sender vi en e-mail til dig om, at der er et nyt spændende job, som vi mener kunne være noget for dig.

rekruttering

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere

Tilmeld dig og tag det første skridt i mod dit drømmejob