eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling

Jobbet

Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling og en vigtig rolle at spille.

Du lander i et spændende job omgivet af morgendagens byggeprojekter, hvor der også arbejdes for at skabe en bæredygtig fremtid og ret til at tænke ud af boksen.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Rådgivning af el-installationer igennem alle byggeriets faser
 • Projektstyring fra A til Z
 • Sikre at pris og kvalitet går hånd i hånd

Med reference til direktøren er der ikke langt fra tanke til handling. Tilliden er stor, og der er høj grad af frihed og selvstændighed.

Kvalifikationer

Din personlighed er afgørende for succes i jobbet. Du er godt begavet med en god analytisk sans. Herudover er du handlekraftig, grundig, har en positiv indstilling og et godt humør. Du motiveres af at være en bærende ressource i en innovativ virksomhed, ligesom du er en teamplayer.

Som person

 • er du engageret og har god faglig forståelse.
 • sætter du en ære i kvalitet til tiden.
 • ser du mulighederne i samspillet mellem de forskellige grænseflader i projekterne.
 • er du aktiv og engageret i at udvikle dine kolleger og søger selv ny viden.
 • er du fagligt stolt og pligtopfyldende.

Du har passion for dit fag og kommunikerer åbent, tillidsvækkende og respektfuldt. Dagligt gør du en forskel både for kunder, samarbejdspartnere og resten af organisationen, og du bidrager aktivt med idéer til løsninger og gør projekter til virkelighed.

Ligeledes forventes det, at du har min. 3 års erfaring samt de rette kompetencer.

Du tilbydes

Et interessant og selvstændigt job i en solid ingeniørvirksomhed, der tilbyder en afvekslende hverdag og mulighed for at udfordre din faglighed i et innovativt miljø.

CWN er moderne og udviklingsorienteret, og der er muligheder for efteruddannelse. Der projekteres efter de nyeste standarder og trends, og der fokuseres altid på at opretholde et godt renommé og en sund virksomhedskultur.

Derudover vil du opleve:

 • En uformel og flad organisation
 • Tillid og ordentlighed
 • Teambaseret arbejde
 • Engagerede kolleger
 • Moderne ledelse

Teamet er præget af vinderkultur og dynamik i et highperformer arbejdsmiljø. Virksomheden værner om sine medarbejdere, og der bliver passet godt på alle. Ledelsen er optaget af trivsel og udvikling. Kulturen er præget af godt humør, ambitioner og engagement, og der sættes en ære i, at opgaverne altid bliver afleveret i høj kvalitet og helt ned til sidste detalje.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for CWN ApS. CWN er en moderne rådgivende ingeniørvirksomhed centralt beliggende i Søborg. Virksomheden har, med over 20 års erfaring, en bred vifte af gode samarbejdspartnere og kan bryste sig med en spændende referenceliste. Virksomheden har en meget sund, vækstorienteret og innovativ strategi, der, kombineret med stor vilje og engagement, danner fundamentet for en solid forretningsudvikling.

Som en del af et dynamisk team vil du være med til at præge kulturen og videreføre virksomhedens DNA. Som medarbejder bliver du værdsat hver eneste dag, da du og dine kolleger er den vigtigste ressource. CWN bestræber sig hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvilket afspejler sig både i det daglige samarbejde, måden hvorpå man får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen, sociale arrangementer og ikke mindst muligheden for at tage ansvar og gøre en forskel.

Ansøg

Vi glæder os til at høre fra dig, så upload din ansøgning og dit detaljerede CV mærket stillingsnummer ”02.05.84” via denne side.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

CWN

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Konceptsælger – Sønderjylland og Tyskland

Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi? Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Sønderjylland og Tyskland. Du bliver en del af   Du spiller en vigtig rolle

Læs mere

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling Jobbet Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling

Læs mere

Samarbejdspartner til Ocean Life

Leje af luksusbåde – Skandinavien, Sydeuropa, Caribien og til ture over Atlanten erwin andersen a/s søger for Ocean Life (www.oceanlife.dk). Vi søger en samarbejdspartner i rejsebranchen, der vil være med til at sælge og markedsføre et stærkt maritimt livsstilskoncept. Omdrejningspunktet er internationale sejleroplevelser i luksussejlbåde. Bådene tilbydes i flere prisklasser

Læs mere