eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Kendt for vores uhøjtidelighed

Vi griber opgaven professionelt an, men vores fremgangsmåde og udvælgelsesproces adskiller sig fra andre. Vi har igennem de sidste mange år bl.a. udviklet en række værktøjer, der har til formål at teste kandidaten både fagligt og personligt.

Indsigt giver udsigt

Vi har en vision om at være så gennemsigtige i vores proces som muligt, så du får en gennemarbejdet rapport om hver kandidat, som vi har personvurderet.

Gennem et tæt samarbejde finder vi i fællesskab frem til den rigtige medarbejder til din virksomhed.

ea

erwin andersen a/s

Vi har siden 1994 med succes arbejdet med en lang række forskelligartede udfordringer inden for rekruttering, search, organisation, lederudvikling, coaching og personvurdering.

Hos erwin andersen a/s ved vi, at det ikke er den enkelte person, men en samlet holdindsats fra alle medarbejderne i virksomheden, der fører til succes. Derfor fokuserer vi ikke kun på kvalifikationer i rekrutteringsfasen, men på det hele menneske.

Erwin Andersen

Konceptsælger – Sønderjylland og Tyskland

Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi? Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Sønderjylland og Tyskland. Du bliver en del af   Du spiller en vigtig rolle

Læs mere

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling Jobbet Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling

Læs mere

Samarbejdspartner til Ocean Life

Leje af luksusbåde – Skandinavien, Sydeuropa, Caribien og til ture over Atlanten erwin andersen a/s søger for Ocean Life (www.oceanlife.dk). Vi søger en samarbejdspartner i rejsebranchen, der vil være med til at sælge og markedsføre et stærkt maritimt livsstilskoncept. Omdrejningspunktet er internationale sejleroplevelser i luksussejlbåde. Bådene tilbydes i flere prisklasser

Læs mere
huset

Derfor bruger mange erwin andersen a/s

Størstedelen af vores kunder har vi samarbejdet med i mange år. De vender tilbage, fordi det er en nem og overskuelig proces, at overlade rekrutteringen til os.

Vi starter altid med et uforpligtende og fortroligt møde, hvor vi finder frem til dine behov og ønsker.

Tag det første skridt mod din nye medarbejder

Vi står klar til at hjælpe dig

Kontaktform