eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Kendt for vores uhøjtidelighed

Vi griber opgaven professionelt an, men vores fremgangsmåde og udvælgelsesproces adskiller sig fra andre. Vi har igennem de sidste mange år bl.a. udviklet en række værktøjer, der har til formål at teste kandidaten både fagligt og personligt.

Indsigt giver udsigt

Vi har en vision om at være så gennemsigtige i vores proces som muligt, så du får en gennemarbejdet rapport om hver kandidat, som vi har personvurderet.

Gennem et tæt samarbejde finder vi i fællesskab frem til den rigtige medarbejder til din virksomhed.

ea

erwin andersen a/s

Vi har siden 1994 med succes arbejdet med en lang række forskelligartede udfordringer inden for rekruttering, search, organisation, lederudvikling, coaching og personvurdering.

Hos erwin andersen a/s ved vi, at det ikke er den enkelte person, men en samlet holdindsats fra alle medarbejderne i virksomheden, der fører til succes. Derfor fokuserer vi ikke kun på kvalifikationer i rekrutteringsfasen, men på det hele menneske.

Erwin Andersen

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere
huset

Derfor bruger mange erwin andersen a/s

Størstedelen af vores kunder har vi samarbejdet med i mange år. De vender tilbage, fordi det er en nem og overskuelig proces, at overlade rekrutteringen til os.

Vi starter altid med et uforpligtende og fortroligt møde, hvor vi finder frem til dine behov og ønsker.

Tag det første skridt mod din nye medarbejder

Vi står klar til at hjælpe dig

Kontaktform