eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Commercial Director

Brandet Sharper Image – Nyoprettet stilling – Vækst

Intersource er midt i en spændende vækstrejse med en forventet trecifret millionomsætning og en vækst på 30% i dette regnskabsår.

Om brandet Sharper Image:

Virksomheden er nordisk distributør af en række kendte brands, herunder det amerikanske consumer brand Sharper Image. Intersource søger en Commercial Director, som får ansvaret for at videreudvikle Sharper Image’s brandposition og salg i Norden. De primære kategorier udgøres af wellness, spa, massage og recovery. Flere kategorier er under udvikling, og de første lanceres i efteråret 2024.

Sharper Image er No 1 i wellnesskategorien i USA, og man forventer at opnå samme position i Norden i løbet af 1-2 år.

Brandet distribueres allerede hos bl.a.: Elgiganten, COOP, Salling, Matas, Ellos m.fl. og omsætter årligt allerede nu for et tocifret millionbeløb.

Dine ansvarsområder:

 • Med reference til direktionen, får du det overordnede ansvar for Sharper Image i Norden, og man forventer at øge salg, indtjening og brand awareness markant de kom­mende år.
 • Du skal således udvikle og sætte den strategiske retning for Sharper Image og sikre, at denne implementeres gen­nem taktiske planer og operationelle aktiviteter.
 • Du får det kommercielle ansvar for Sharper Image, her­under budget for indtjening og omkostninger, i et matrix med øvrige kolleger.
 • Det forventes, at du selv tager ansvaret for salgsproces­sen til de væsentligste key-accounts.
 • Du får support af et team af brand- og marketing mana­gers samt salg og supply chain.
 • Jobbet indebærer pt. ikke personaleansvar, men dette kan ændres over tid.
 • Du forventes at deltage i 2-3 udlandsrejser om året, primært til USA. Derudover løbende kundebesøg i de nordiske lande – typisk et par dage om måneden.

Din profil:

 • Du er i dag ansat i en tilsvarende stilling og har erfaring med at opbygge og sælge non-food consumer brands til nordiske detaillister.
 • Du kan dokumentere dine resultater fra tidligere stillinger.
 • Du har en relevant lang- eller mellemlang kommerciel uddannelse.
 • Du er proaktiv, ansvarsfuld og har lederegenskaber samtidig med, at du har en kritisk sans og er åben om dine meninger.
 • Du kan tænke strategisk og planlægge, men besidder også evnen til at få detaljerne med, og du er hands-on, hvis det er nødvendigt for at gennemføre en opgave.
 • Du besidder stort overblik og evnen til at lede en proces fra start til slut.
 • Du er en teamplayer, der motiverer og støtter kolleger, og du sætter pris på en god stemning og et positivt ar­bejdsmiljø.
 • Du har fremragende kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Kendskab til de skandinaviske sprog er en fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes:

 • En attraktiv stilling, hvor du kan være med til at præge retningen og udviklingen for virksomheden og din egen jobfunktion.
 • Dygtige og engagerede kolleger, der brænder for at vækste og udvikle virksomheden.
 • Intersource’s moderne kontor ligger centralt i København med let adgang til offentlig transport.
 • Attraktiv lønpakke med pension, bonusaftale og frokost­ordning.

Virksomheden:

erwin andersen a/s søger for Intersource ApS, der er et dansk privatejet selskab, der sourcer innovative internationale non-food brands og sælger og markedsfører produkterne til førende nordiske detailhandelskæder. Virksomheden har hovedkontor i hjertet af København samt kontorer og medarbejdere i Sverige og Norge.

Ansøg:

Er dette en udfordring for dig, mærkes din ansøgning og dit detaljerede CV stillingsnummer ”02.04.79” og uploades her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Intersource

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Konceptsælger – Sønderjylland og Tyskland

Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi? Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Sønderjylland og Tyskland. Du bliver en del af   Du spiller en vigtig rolle

Læs mere

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling Jobbet Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling

Læs mere

Samarbejdspartner til Ocean Life

Leje af luksusbåde – Skandinavien, Sydeuropa, Caribien og til ture over Atlanten erwin andersen a/s søger for Ocean Life (www.oceanlife.dk). Vi søger en samarbejdspartner i rejsebranchen, der vil være med til at sælge og markedsføre et stærkt maritimt livsstilskoncept. Omdrejningspunktet er internationale sejleroplevelser i luksussejlbåde. Bådene tilbydes i flere prisklasser

Læs mere