eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Konceptsalg – Syddanmark

Salg af energibesparende belysningsløsninger – Solid vækstvirksomhed – Unikt koncept

Jobbet

Der er tale om en karrierestilling, hvor du med reference til COO i Middelfart og med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart, skal være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Syddanmark. Du er bosat max. 30-45 minutters kørsel fra Middelfart.

Du får et tæt samarbejde med et kompetent teknisk bagland, der vil støtte og supportere dig hele vejen i salgsprocessen, så du kan koncentrere dig om kunder og salg. Til gengæld skal du fokusere målrettet og skarpt på opsøgende og vedligeholdende salg. Du får et af markedets stærkeste produktprogrammer og et unikt koncept med fokus på lys-, energi-, drifts- og CO2 besparelse.

En aktiv dialog med kunden omkring netop dennes behov, med fokus på investering, økonomi, tilbagebetalingstider, energibesparelser og reduktion af miljøbelastninger, er afgørende elementer for dit salg og – meget vigtigt – opretholdelsen af langvarige kunderelationer. Det er en selvfølge, at du samtidig løbende udarbejder en målrettet salgs- og indsatsstrategi for din kunde- og emneplatform, der efterfølgende bliver omsat til konkret handling.

Kvalifikationer

Du får et selvstændigt resultatansvar, og det er derfor afgørende, at du kan drive dig selv uden at blive ”holdt i hånden”. Du er ganske enkelt en salgsprofil, der evner at styre både dig selv, en krævende salgsproces og dine kunder. Du vil vinde dine ordrer, og du vil nå dine mål – sagt meget enkelt, er du en solid salgsprofil, der kan stå på egne ben og skabe resultater.

Din personlighed er afgørende for succes i denne stilling. Egenskaber som selvtillid, gennemslagskraft, gode kontakt- og forhandlingsevner, vedholdenhed og ikke mindst godt købmandskab, er absolutte forudsætninger for at lykkes. Det er ikke afgørende, at du har produkt- og brancheerfaring, da du vil få den nødvendige introduktion og oplæring.

Du tilbydes

Der er tale om en personlig og faglig udfordring i en dynamisk, uformel organisation, hvor frihed under ansvar, humor og ikke mindst professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Du lander i en virksomhed, der har succes og samtidig er enestående på markedet – en virksomhed med et stort vækstpotentiale.

Du indtræder i et velfungerende set up med et stort potentiale. Der er tale om et krævende job, men til gengæld vil dine kolleger og ledelsen gøre alt for, at du lykkes inden for et meget spændende og fremtidsorienteret forretningsområde.

Løn- og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Virksomheden

green light a/s www.green-light.dk er en innovativ handels- og rådgivningsvirksomhed med hovedkontor attraktivt beliggende i Middelfart og datterselskab i Flensborg. Virksomheden er en førende specialist og leverandør inden for rådgivning og salg af komplette belysningsanlæg og lystekniske løsninger samt renovering af bestående belysningsanlæg, primært til industri, service, detail og den offentlige sektor. green light’s succes bygger i høj grad på evnen til at indgå i et nært partnerskab med kunderne. Ligeledes er medarbejdernes kompetence, kreativitet og evne til at tænke konceptuelt, når det gælder moderne, miljørigtig belysning, én af green light´s største aktiver. Som led i den fortsatte vækst, søges nu en profil med udpræget kommercielt mindset og et indgående og dokumenteret kendskab til personligt salg.

Ansøg

Er du den rette profil, bedes du mærke din ansøgning og dit CV stillingsnummer ”01.04.27” og uploade den her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

gl

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Konceptsælger – Sønderjylland og Tyskland

Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi? Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Sønderjylland og Tyskland. Du bliver en del af   Du spiller en vigtig rolle

Læs mere

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling Jobbet Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling

Læs mere

Samarbejdspartner til Ocean Life

Leje af luksusbåde – Skandinavien, Sydeuropa, Caribien og til ture over Atlanten erwin andersen a/s søger for Ocean Life (www.oceanlife.dk). Vi søger en samarbejdspartner i rejsebranchen, der vil være med til at sælge og markedsføre et stærkt maritimt livsstilskoncept. Omdrejningspunktet er internationale sejleroplevelser i luksussejlbåde. Bådene tilbydes i flere prisklasser

Læs mere