eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Afdelingsleder – egenproduktion

Kan du lede og udvikle en solid egenproduktion?

Jobbet:

Med reference til direktøren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en velrenommeret entreprenør- og byggevirksomhed. Virksomheden har et solidt kundegrundlag og et stort vækstpotentiale. Du får det ledelsesmæssige ansvar for ca. 40 timeansatte samt en lille håndfuld bygge- og entrepriseledere – dygtige og engagerede medarbejdere med solide jyske holdninger.

Udover ledelsesopgaven er det afgørende, at du kan sikre en effektiv og rentabel styring af drift og produktion, hvilket bl.a. betyder, at du skal være rigtigt tæt på byggeopgaverne, lige fra de indledende salgsdrøftelser og salgs- og produktionskalkulationer, over selve produktionen, til den endelige afleveringsforretning. Du bliver samtidig en vigtig spiller i tæt samarbejde på tværs af organisationen i forhold til entrepriserne.

Dine primære arbejdsopgaver vil således være:

  • Ledelse af fagentrepriseafdelingen – jord, kloak, beton og anlæg
  • At styrke egenproduktionen, herunder sikre at projekterne bliver gennemført optimalt med fokus på tid, kvalitet og økonomi
  • Udarbejdelse af tilbud
  • At indføre struktur og styring
  • At sikre høj faglig kvalitet, herunder dokumentation
  • At sikre en sikker vækst i egenproduktionen, herunder at sætte dit eget hold

”Hands on” afdelings- og driftsledelse bliver en væsentlig og helt naturlig del af jobbet, og du skal forstå, hvad der sker omkring dig til mindste detalje, så du også kan optræde som en tæt og engageret sparringspartner for dine kolleger. I skal sammen skabe et stærkt team!

Kvalifikationer:

Du er en resultatorienteret, selvkørende og innovativ lederprofil, med en solid projektledelseserfaring inden for byggebranchen. Du har allerede bevist, at du, med succes, kan lede og udvikle. Måske har du høstet din erfaring i rollen som produktions- eller projektchef inden for byggebranchen?

Herudover er din personlighed afgørende for din succes. Du er viljestærk, selvkørende og fokuseret på dine mål, ligesom du er sympatisk og har rigtig gode kontakt- og forhandlingsevner, kombineret med den nødvendige fasthed og gennemslagskraft. Du kan skabe struktur og har en solid økonomisk indsigt og god forretningsforståelse.

Du tilbydes:

En sjælden mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet i en attraktiv entreprenør- og byggevirksomhed, hvor du helt naturligt bliver den centrale, ansvarlige og drivende kraft i egenproduktionen. Med reference til en kompetent og engageret direktør, der samtidig evner at lede med ”løse tøjler” og i tæt samarbejde med en fagligt stærk organisation, bliver du én af dem, der skal flytte Anton Knudsen Egtved A/S til næste niveau.

Ønsker du således at kombinere ledelse, forretningsudvikling og personlig udvikling, bliver det svært at finde en opgave, der er mere oplagt end denne. Løn- og ansættelsesvilkår står i forhold til de stillede krav.

Virksomheden:

erwin andersen a/s søger for Anton Knudsen Egtved A/S, der er en solid og velkonsolideret entreprenør- og byggevirksomhed. Anton Knudsen har et dedikeret team på over 60 medarbejdere, hvor størstedelen arbejder hands-on i marken, og de resterende 12 mand sidder på hovedkontoret i Egtved. Med mere end 45 års erfaring i branchen, værdsætter virksomheden et tæt samarbejde med deres kunder, og uanset om det drejer sig om omfattende hoved- og totalentrepriser, som typisk vil ligge fra kr. 2 mio. til kr. 60 mio. eller mindre specialopgaver, har man ekspertisen og erfaringen til at levere kvalitetsløsninger. Anton Knudsen er i konstant udvikling og væksten forsætter. Derfor søges nu en afdelingsleder til egenproduktion.

Ansøg:

Har du de rette kompetencer og en solid motivation for denne opgave, skal du mærke din ansøgning og dit CV stillingsnummer ”02.06.94” og uploade den her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligtAnton Knudsen

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Salgschef

Relationssalg – Markedsledende koncept – Tekniske løsninger Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Salgschef

Relationssalg – Markedsledende koncept – Tekniske løsninger Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og relationer. Du kommer til at arbejde med relationssalg til en bred vifte af eksisterende og nye kunder. Så hvis du interesserer dig for både at

Læs mere

Afdelingsleder – egenproduktion

Kan du lede og udvikle en solid egenproduktion? Jobbet: Med reference til direktøren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en velrenommeret entreprenør- og byggevirksomhed. Virksomheden har et solidt kundegrundlag og et stort vækstpotentiale. Du får det ledelsesmæssige ansvar

Læs mere

Kontorelev/Trainee

Begavet profil med drive og glimt i øjet til et vinderhold Jobbet: Vi søger en profil, der er selvstændig og har ambitioner, og som har lyst til at styrke Estate Strandstofts team og lave backoffice til sælgerne. Din dagligdag vil være primært på kontoret, hvor du vil komme hele vejen

Læs mere