eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Kontorelev/Trainee

Begavet profil med drive og glimt i øjet til et vinderhold

Jobbet:

Vi søger en profil, der er selvstændig og har ambitioner, og som har lyst til at styrke Estate Strandstofts team og lave backoffice til sælgerne.

Din dagligdag vil være primært på kontoret, hvor du vil komme hele vejen rundt om en bolighandel, både før, under og efter salget.

Estate Strandstoft har store ambitioner om at være bedst, og det kræver, at teamet leverer på højt niveau hver dag og ikke overlader noget til tilfældighederne. Teamet er målrettet og viljestærkt, og man søger nu en ny kontorelev, som vil yde sit allerbedste for at sikre, at virksomheden altid lever op til kundernes forventninger.

Kvalifikationer:

 • Du er en éner – og der er krummer i dig
 • Du har bestået enten en gymnasial uddannelse, finansøkonom eller finansbachelor
 • Du har bevist, at du kan passe et job – enten sideløbende med skolen eller i forbindelse med et sabbatår
 • Du er serviceminded, udadvendt og imødekommende
 • Du er selvstændig og pligtopfyldende
 • Du har humor og glimt i øjet
 • Du er en teamplayer og fleksibelt indstillet

Du tilbydes:

 • En elevstilling/traineeplads med faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Estates talentprogram 2024
 • En unik chance for at komme med på vinderholdet
 • En sjov dagligdag med fuld fart på
 • Løn i forhold til dine kvalifikationer

Virksomheden:

Estate Strandstoft A/S (www.estate.dk/ejendomsmaeglere/fyn/estate-strandstoft-middelfart) vægter kvalitet, professionalisme, engagement og ihærdighed. Virksomheden går altid hele vejen for at følge kunder til dørs og sørger for, at de er trygge gennem hele forløbet. Estate Strandstoft A/S vægter høj service, og det er ambitionen at være Middelfarts bedste mægler på alle punkter. Virksomheden har et stærkt team af specialister, som hver især sætter stor ære i at gøre deres arbejde. Teamet bakker hinanden op og hjælper hinanden – og går langt for at løfte i flok. Der hersker en fri og løs tone i et travlt miljø, hvor der også er tid til at have det sjovt. Virksomheden startede i 2011, og har formået at skabe vækst og tage markedsandele i et hårdt marked, og ambitionerne er langt fra overstået.

Ansøg:

Har du en solid motivation for denne opgave, skal du mærke din ansøgning og dit CV stillingsnummer ”01.06.32” og uploade det her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Lone Brøgger Sørensen
lbs@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 19 16 59

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

estate

Vil du vide mere om stillingen?

lone

Telefon

+45 40 19 16 51

Andre stillinger

Salgschef

Relationssalg – Markedsledende koncept – Tekniske løsninger Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Salgschef

Relationssalg – Markedsledende koncept – Tekniske løsninger Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og relationer. Du kommer til at arbejde med relationssalg til en bred vifte af eksisterende og nye kunder. Så hvis du interesserer dig for både at

Læs mere

Afdelingsleder – egenproduktion

Kan du lede og udvikle en solid egenproduktion? Jobbet: Med reference til direktøren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en velrenommeret entreprenør- og byggevirksomhed. Virksomheden har et solidt kundegrundlag og et stort vækstpotentiale. Du får det ledelsesmæssige ansvar

Læs mere

Kontorelev/Trainee

Begavet profil med drive og glimt i øjet til et vinderhold Jobbet: Vi søger en profil, der er selvstændig og har ambitioner, og som har lyst til at styrke Estate Strandstofts team og lave backoffice til sælgerne. Din dagligdag vil være primært på kontoret, hvor du vil komme hele vejen

Læs mere