eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Entrepriseleder

Jord, kloak, belægning og beton

Jobbet:

Din rolle bliver helt central, og du får en bred kontaktflade i hele organisationen, som bærer præg af en flad struktur, hvor der ikke er langt fra ord til handling. Du varetager den daglige ledelse af udvalgte byggepladser, og i samarbejde med projektlederen har du ansvaret for hele processen – fra kontakten med håndværkerne, koordinering af mandskab og maskiner, til planlægning og gennemgang af opgaver ud fra tegninger samt udfærdigelse af kvalitetskontrol.

Dit udgangspunkt er kontoret i Egtved, hvor du møder ind efter behov – ellers vil du skulle beskæftige dig rundt på forskellige byggepladser, hvor du deltager i bygherremøder, hilser på medarbejderne og sikrer dig, at det hele kører, som det skal.

Det er vigtigt, at du har et stort kendskab til jord, kloak og beton, hvorfor en baggrund som kloakmester eller struktør vil være et plus – dog kan din tekniske viden også finde sted gennem erhvervserfaring el.lign.

Kvalifikationer:

Vi ser gerne, at du:

 • Kan arbejde struktureret og målrettet
 • Kan holde flere bolde i luften og har godt overblik
 • Kan læse og forstå tegningsmateriale og beskrivelser
 • Kan arbejde selvstændigt såvel som i teams
 • Er engageret og produktiv
 • Kan arbejde med Microsoft Office Pakken
 • Hvis du kender Chisa og Dalux, er det et plus

Du tilbydes:

Med reference til en kompetent og engageret afdelingsleder for egenproduktion og i tæt samarbejde med en fagligt stærk organisation, får du et spændende og selvstændigt job samt mulighed for at udvikle dig i en succesrig entreprenørvirksomhed med et solidt kundegrundlag og et stort vækstpotentiale.

Ligeledes tilbydes du bl.a.:

 • Attraktiv lønpakke m. pension, der står i forhold til de stillede krav.
 • Sundhedsordning
 • Firmabil og firmatelefon
 • Spændende og udfordrende arbejdsopgaver
 • Positiv og dynamisk arbejdskultur
 • Mulighed for både faglig og personlig udvikling
 • Personaleforening med mange årlige arrangementer

Virksomheden:

erwin andersen a/s søger for Anton Knudsen Egtved A/S, der er en solid og velkonsolideret entreprenør- og byggevirksomhed. Anton Knudsen har et dedikeret team på over 60 medarbejdere, hvor størstedelen arbejder hands-on i marken, og de resterende 12 mand sidder på hovedkontoret i Egtved. Med mere end 45 års erfaring i branchen, værdsætter virksomheden et tæt samarbejde med deres kunder, og uanset om det drejer sig om omfattende hoved- og totalentrepriser, som typisk vil ligge fra kr. 2 mio. til kr. 60 mio. eller mindre specialopgaver, har man ekspertisen og erfaringen til at levere kvalitetsløsninger. Anton Knudsen er i konstant udvikling og væksten forsætter langt ind i 2025, og derfor udvides teamet med en entrepriseleder.

Ansøg:

Har du de rette kompetencer og en solid motivation for denne opgave, skal du mærke din ansøgning og dit CV stillingsnummer ”02.05.90” og uploade den her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Anton Knudsen

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Kontorelev/Trainee

Begavet profil med drive og glimt i øjet til et vinderhold Jobbet: Vi søger en profil, der er selvstændig og har ambitioner, og som har lyst til at styrke Estate Strandstofts team og lave backoffice til sælgerne. Din dagligdag vil være primært på kontoret, hvor du vil komme hele vejen

Læs mere

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere