eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker?

Jobbet

Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på Fyn, og der fokuseres altid på at opretholde et godt renommé og en sund virksomhedskultur.

Med reference til servicelederen Michael Lyholm, er der ikke langt fra tanke til handling, og sammen med dine kolleger skal du tage førertrøjen på, når det handler om at tilsikre, at serviceopgaverne bliver kørt professionelt i mål.

Det er derfor altafgørende, at du har interessen for at sætte dig godt ind i alle dine ansvarsområder, i et selvstændigt job med højt til loftet og god opbakning fra et godt bagland.

Kvalifikationer

Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Du har en naturlig interesse i og forståelse for el-tekniske løsninger, og så kan du forvandle udfordringer og opgaver til praktiske løsninger.

Derudover er du i besiddelse af følgende:

  • Du har en uddannelse som elektriker.
  • Du har overblik og sikrer overholdelse af deadlines.  
  • Du leverer kvalitet og god opfølgning.

En god begavelse og struktur er ligeledes afgørende egenskaber for succes i jobbet. Herudover er du handlekraftig, grundig, har en positiv indstilling og et godt humør. Du motiveres af at være en del af et godt hold i solid virksomhed, og selvfølgelig er du en teamplayer.

Du tilbydes

En faglig udfordring i en professionel virksomhed med et godt omdømme. Du bliver tilknyttet en række spændende serviceopgaver med varierende udfordringer, hvor du kan udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.

Du bliver en del af en kvalitetsbevidst og udviklingsorienteret organisation, og hvor der er kort fra tanke til handling.

Teamet er præget af sammenhold, dynamiske kolleger og et arbejdsmiljø, hvor ordentlighed, gensidig respekt og godt humør er de bærende elementer. Virksomheden værner om sine medarbejdere, og man hjælper hinanden, også hvis livet slår knuder.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for El Fyn A/S i Odense, der er et solidt elektrikerfirma, som har mange års erfaring inden for branchen. Virksomheden hjælper både private, erhverv, det offentlige og bygherrer med el-services og projekter, lige fra simple og mindre elinstallationer til store entrepriser. Der er fokus på grøn energi og automatisering, og man prioriterer at holde sig opdateret med de seneste teknologier og metoder inden for el-arbejde. El Fyn A/S beskæftiger ca. 50 medarbejdere, og man ønsker nu at styrke organisationen med endnu en serviceelektriker.

Ansøg

Er du den rette profil, mærkes dit CV og din ansøgning stillingsnummer ”02.06.92” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

EL Fyn

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Category Manager

Indirect procurement Kan du definere og implementere Nic. Christiansen Gruppens nye koncernindkøbspolitik og standardisere og centralisere indkøbsprocesserne på tværs af de indirekte indkøbskategorier? Og vil

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Kontorelev/Trainee

Begavet profil med drive og glimt i øjet til et vinderhold Jobbet: Vi søger en profil, der er selvstændig og har ambitioner, og som har lyst til at styrke Estate Strandstofts team og lave backoffice til sælgerne. Din dagligdag vil være primært på kontoret, hvor du vil komme hele vejen

Læs mere

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere