eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Marketingspecialist

Vil du med på en faglig og personlig vækstrejse hos én af Skandinaviens største vognmandsforretninger?

Jobbet:

Det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan blive en faglig hjørnesten i virksomheden, men også en organisatorisk kulturbærer, der kan være med til at præge hele organisationen.

Du er:

En ”færdighærdet” QSHE-lederprofil med en solid erfaring, der gør dig i stand til, efter en kort introduktion til opgaven og virksomheden, at tage det fulde ansvar.

Med reference til direktøren og udgangspunkt fra hovedkontoret i Svebølle, bliver du ansvarlig for de samlede QSHE-aktiviteter i hele organisationen, også i de udenlandske datterselskaber.

Fokus på motivation af medarbejdere og reel implementering af værktøjer og processer i organisationen er afgørende indsatsområder, der bl.a. kræver løbende inhouse trænings- og uddannelsesaktiviteter. Værktøjer er intet værd, hvis ikke disse implementeres med et motiverende engagement og anvendes ud i sidste geled.

Dine primære arbejdsområder inden for QSHE bliver:

Q – Udvikle og vedligeholde procedurer i henhold til virksomhedens ISO 9001/14001, GMP+ og SQAS-certificeringer. Deltage i optimering og udvikling af kvalitetsstyringssystemet. Sikre ensartet dokumentstyring. Behandle afvigelser og reklamationer fra kunder. Iværksætte forebyggende og korrigerende handlinger. Planlægge og udføre interne audits samt være virksomhedens repræsentant ved eksterne audits. Planlægge og forestå uddannelse i virksomheden inden for relevante ansvarsområder. Foretage måling, analyse og opfølgning på virksomhedens kvalitetsmål.

S – Sikre overholdelse af love og regler for arbejdsmiljø, bistå Arbejdstilsynet ved tilsyn i virksomheden samt følge op på afvigelser. Tage ansvar for forsikringsforhold, herunder også forestå sagsbehandling i forbindelse med skader på materiel, bygning og mandskab.

H – Iværksætte tiltag sammen med ledelsen, der sikrer den samlede medarbejdertrivsel, bl.a. med fokus på fastholdelse, motivation og den enkelte medarbejders helbred. Udover arbejdet med den traditionelle APV skal du evne at tænke ud af boksen og motivere hele organisationen til at bruge værktøjerne og følge de beslutninger, der træffes.

E – Indenfor miljøstyring bliver nogle af nøgleopgaverne: Miljøkortlægning, registrering af kemikalieforbrug samt håndtering af dokumentation i forbindelse med drift af rensningsanlæg, herunder sikre at tilladelser og love overholdes.

Kvalifikationer:

Du har måske en ingeniøruddannelse, evt. suppleret med en håndværksmæssig baggrund. Ligeledes har du en solid erfaring med kvalitets- og miljøarbejde, men ikke nødvendigvis hentet inden for vognmandsbranchen. Din erfaring kan også komme fra en produktionsvirksomhed, en virksomhed i vindmøllebranchen eller fra opgaveløsning inden for automotive. Uanset branche, er det vigtigt, at du har gennemført interne og eksterne audits og er vant til at tage førertrøjen på.

Jobbet kræver ligeledes, at du har gennemgået et ISO9001 Lead Auditor kursus og har kendskab til ISO14001. Skulle du have kendskab til SQAS, ville det være et ekstra plus, men slet ikke et krav. Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

For at komme i betragtning til stillingen skal du ligeledes kunne vinge nedenstående punkter af:

  • Du sidder i dag med ansvar for lignende opgaver

  • Du arbejder vedholdende og struktureret med opgaverne, og du trives med at veksle mellem større projekter og de mere lavpraktiske ad hoc-opgaver, der er lige så vigtige at komme i mål med. Du er desuden procesorienteret, og det ligger naturligt for dig at omsætte tanker, planer og processer til konkrete målsætninger og handlinger, som du kommer i mål med.

  • Som person er du moden og robust med en solid og motiverende gennemslagskraft og stærke samarbejdsevner, kombineret med en høj grad af selvstændighed og et godt overblik, der gør dig i stand til at holde hovedet koldt i en hektisk hverdag.

  • Da du skal supportere og motivere tværorganisatorisk, er det vigtigt at kunne kommunikere og samarbejde på alle niveauer. Du evner således at motivere og engagere mennesker, så du får dem med på din rejse.

Du tilbydes:

Johs. Rasmussen Svebølle A/S lægger stor vægt på at have velmotiverede og glade, kompetente medarbejdere, der til stadighed udvikler sig til gavn for virksomheden og egne karriereønsker. Man bakker hinanden op og spiller hinanden gode.

Du vil møde en bred vifte af spændende udfordringer i en solid, velkonsolideret vækstvirksomhed, hvor der vil være stor mulighed for at skabe rammerne for dit eget job. Har du motivationen for, og potentialet til at løfte dig, vil ledelsen tage dig med på rejsen mod mere ledelse og ansvar.

Du vil lande i en dynamisk og foranderlig hverdag, drevet af gode mennesker med sunde holdninger og stort engagement. Kulturen er uformel, men professionel. Man er ambitiøs og har samtidig et meget stort kundefokus. Du kommer til at løse dine opgaver med en nærværende og beslutningsstærk ejerledelse, der samtidig har fuld opmærksomhed på vigtigheden af effektiv QSHE.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Virksomheden:

Vognmandsforretningen Johs.Rasmussen, Svebølle A/S, www.johs-rasmussen.dk, med hovedkontor i Svebølle på Vestsjælland, blev grundlagt i 1932 og beskæftiger i dag mere end 250 medarbejdere inden for tank-, silo- og betonelementtransport. Virksomheden er i positiv vækst og har en årlig omsætning på over kr. 400 mio. Kvalitet, sikkerhed og miljø er højt prioriteret i organisationen, hvor man bl.a. er ISO 9001/14001 certificeret. Man søger nu en stærk profil, der både kan holde organisation og systemer toptrimmet i forhold til morgendagens krav inden for QSHE.  

Ansøg:

Er dette en udfordring for dig, bedes du mærke din ansøgning og dit CV stillingsnummer ”01.01.22” og uploade den her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det

Læs mere om stillingen
Teknisk chef

Ledelse – Hands on – Tekniske installationer Jobbet Med reference til COO, og med udgangspunkt fra virksomheden, der er centralt beliggende på Fyn, får du

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere

Teknisk chef

Ledelse – Hands on – Tekniske installationer Jobbet Med reference til COO, og med udgangspunkt fra virksomheden, der er centralt beliggende på Fyn, får du ansvaret for virksomhedens tekniske afdeling, herunder overvågning af projekter, opgradering af kompetencer, implementering af kvalitetsledelsessystem og meget mere. Dit hovedfokus vil være at sikre optimal

Læs mere