eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Bygningsingeniør – projektvirksomhed

Bæredygtighed og CO2-besparende løsninger – Omsætning kr. 200 mio. – Fremtidens byggeprojekter

2024 begynder med en række spændende byggeprojekter inden for industri-, institutions- og boligbyggeri, ligesom der er opbygget en rigtig god pipeline til resten af året. Det betyder, at man nu mander op i organisationen og søger endnu en dygtig bygningsingeniør.

Jobbet:

Kom og bring dine faglige kompetencer og indsigt i spil, når du sammen med et dynamisk team skal være med til at sætte morgendagens standarder inden for byggeri.

Du lander i et spændende job omgivet af fremtidens byggeprojekter, hvor der arbejdes for at skabe en bæredygtig fremtid og ret til at tænke ud af boksen. Du får således medansvar, faglig vidensdeling og en vigtig rolle at spille.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:  

  • Beregninger for salgsafdelingen i forbindelse med tilbud og ordrer
  • Sparring med entreprenører, rådgivere og kolleger i salg, produktion og teknisk afdeling
  • Statiske beregninger på virksomhedens produkter

Med reference til den tekniske chef, er der ikke langt fra tanke til handling. Tilliden er stor, og der er høj grad af frihed og selvstændighed.

Kvalifikationer:

Din personlighed er afgørende for succes i jobbet. Du er grundig og godt begavet med en god analytisk sans. Herudover har du en positiv indstilling samt et godt humør, og du motiveres af at være en bærende ressource i en fremtidsorienteret virksomhed, ligesom du er en teamplayer.

Du er en handlingsorienteret, stærk og fremsynet personlighed med et godt overblik, der selvstændigt evner at prioritere og løse dine mange opgaver, uden at de er beskrevet i detaljen.

Som person er du:

  • Engageret og har god faglig forståelse
  • Ser mulighederne i samspillet mellem de forskellige grænseflader i projekterne
  • Aktiv og engageret i at udvikle dine kolleger og selv søge ny viden
  • Faglig stolt og pligtopfyldende

Ligeledes har du en relevant byggeteknisk uddannelse som ingeniør eller lignende og gerne erfaring med bæredygtigt byggeri.

Du tilbydes:

En spændende og udfordrende rolle i en markedsledende virksomhed, hvor du bliver en nøgleressource. Du får et vigtigt ansvarsområde, og du vil møde en bred vifte af faglige og personlige udfordringer.

Ligeledes vil du opleve en solid, jysk virksomhedskultur, der støtter godt op omkring dig og dine aktiviteter, og du vil møde en ledelse og en organisation, der er præget af et højt engagement og en uformel omgangstone på alle niveauer. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt i forhold til de stillede krav og kvalifikationer.

Virksomheden:

erwin andersen a/s søger for anonym virksomhed. Virksomheden, der er en projektvirksomhed attraktivt beliggende centralt i Jylland og i dag omsætter for ca. kr. 200 mio., hører til blandt de førende på markedet, også når man måler på organisation, koncept og kompetencer. En position, man har kæmpet sig til, bl.a. via en stor forandringsparathed og et professionelt fokus på kunder, udvikling og ikke mindst en solid, jysk ordentlighed, der er ét af de bærende elementer i virksomhedens succes. Virksomheden har været på en spændende rejse de seneste år og fortsætter denne udfordrende vækstfase. Dette kræver nu, at man styrker den samlede tekniske afdeling med en særdeles kompetent og erfaren bygningsingeniør.

Ansøg

Er du den rette profil, bedes du uploade din ansøgning og dit CV mærket stillingsnummer ”02.12.62” her på siden.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Anton

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere