eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Bæredygtighed og CO2-besparende løsninger – Omsætning kr. 200 mio. – Fremtidens byggeprojekter

2024 begynder med en række spændende byggeprojekter inden for industri-, institutions- og boligbyggeri, ligesom der er opbygget en rigtig god pipeline til resten af året. Det betyder, at Roust Element nu mander op i organisationen og søger endnu en dygtig bygningsingeniør.

Jobbet:

Kom og bring dine faglige kompetencer og indsigt i spil, når du sammen med et dynamisk team skal være med til at sætte morgendagens standarder inden for byggeri.

Du lander i et spændende job omgivet af fremtidens byggeprojekter, hvor der arbejdes for at skabe en bæredygtig fremtid og ret til at tænke ud af boksen. Du får således medansvar, faglig vidensdeling og en vigtig rolle at spille.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:  

  • Beregninger for salgsafdelingen i forbindelse med tilbud og ordrer
  • Sparring med entreprenører, rådgivere og kolleger i salg, produktion og teknisk afdeling
  • Statiske beregninger på virksomhedens produkter

Med reference til den tekniske chef, er der ikke langt fra tanke til handling. Tilliden er stor, og der er høj grad af frihed og selvstændighed.

Kvalifikationer:

Din personlighed er afgørende for succes i jobbet. Du er grundig og godt begavet med en god analytisk sans. Herudover har du en positiv indstilling samt et godt humør, og du motiveres af at være en bærende ressource i en fremtidsorienteret virksomhed, ligesom du er en teamplayer.

Du er en handlingsorienteret, stærk og fremsynet personlighed med et godt overblik, der selvstændigt evner at prioritere og løse dine mange opgaver, uden at de er beskrevet i detaljen.

Som person er du:

  • Engageret og har god faglig forståelse
  • Ser mulighederne i samspillet mellem de forskellige grænseflader i projekterne
  • Aktiv og engageret i at udvikle dine kolleger og selv søge ny viden
  • Faglig stolt og pligtopfyldende

Ligeledes har du en relevant byggeteknisk uddannelse som ingeniør eller lignende og gerne erfaring med bæredygtigt byggeri.

Du tilbydes:

En spændende og udfordrende rolle i en markedsledende virksomhed, hvor du bliver en nøgleressource. Du får et vigtigt ansvarsområde, og du vil møde en bred vifte af faglige og personlige udfordringer.

Ligeledes vil du opleve en solid, jysk virksomhedskultur, der støtter godt op omkring dig og dine aktiviteter, og du vil møde en ledelse og en organisation, der er præget af et højt engagement og en uformel omgangstone på alle niveauer. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt i forhold til de stillede krav og kvalifikationer.

Virksomheden:

erwin andersen a/s søger for Roust Element A/S. Virksomheden, er en af Danmarks førende producenter af præfabrikerede træelementer og er beliggende kun 15 minutters kørsel fra Esbjerg og 30 minutter fra Kolding. Virksomheden hører også til blandt de førende på markedet, når vi taler om CO2-besparende løsninger. En position, man har kæmpet sig til, bl.a. via en stor forandringsparathed og et professionelt fokus på kunder, udvikling og ikke mindst en solid jysk ordentlighed, der er ét af de bærende elementer i virksomhedens succes. Roust Element har været på en spændende rejse de seneste år og fortsætter denne udfordrende vækstfase. Dette kræver nu, at man styrker den samlede tekniske afdeling med en særdeles kompetent og erfaren bygningsingeniør.

Ansøg

Er du den rette profil, bedes du uploade din ansøgning og dit CV mærket stillingsnummer ”02.12.62” her på siden.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Roust

Andre stillinger

Salgschef

Relationssalg – Markedsledende koncept – Tekniske løsninger Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og relationer. Du kommer til at

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Salgschef

Relationssalg – Markedsledende koncept – Tekniske løsninger Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og relationer. Du kommer til at arbejde med relationssalg til en bred vifte af eksisterende og nye kunder. Så hvis du interesserer dig for både at

Læs mere

Afdelingsleder – egenproduktion

Kan du lede og udvikle en solid egenproduktion? Jobbet: Med reference til direktøren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en velrenommeret entreprenør- og byggevirksomhed. Virksomheden har et solidt kundegrundlag og et stort vækstpotentiale. Du får det ledelsesmæssige ansvar

Læs mere

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere