eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Driftschef

Ledelse, effektivisering og vedligehold

Brænder du for ledelse, og vil du gerne arbejde med komplekse pakkeri- og procesanlæg? Så er her jobbet til dig.

Jobbet

Jobbet som driftschef indebærer ledelse af kompetente teknikere, der varetager drift og vedligehold af procesanlæg og produktionsudstyr med en høj grad af automatisering.

Du bliver en del af ledergruppen, der sikrer effektiv og fejlfri produktion. Du vil i dagligdagen derfor indgå i et tæt samarbejde med produktionschefen og lokale PTA-ressourcer.

Dine primære opgaver er:

 • Ledelse af teknikere, der varetager teknisk drift og vedligehold på alle 3 skift gennem ugen, inkl. weekender. Dine primære opgaver og funktion foregår i dagsskiftet.
 • At støtte medarbejdernes faglige udvikling og sikre, at teamets kompetencer og ressourcer dækker krav og forventninger for at kunne understøtte og sikre produktionen.
 • Bemandingsplanlægning ud fra planlagt produktion og i samarbejde med produktionssupervisorer.
 • At sikre gennemførelse af planlagt vedligehold og udbygning af vedligeholdsprogram.
 • Aktiv deltagelse i arbejdsmiljøarbejdet som leder for arbejdsmiljøgruppen.
 • Deltagelse i projektarbejde i forbindelse med ny teknologi og optimeringer i egen afdeling.
 • Deltage i vagtordning hver fjerde uge.

Kvalifikationer

 • Du har en relevant faglig uddannelse og har sikkert en teoretisk overbygning på bachelorniveau. Måske har du også en lederuddannelse eller erfaring med ledelse af teknikere.
 • Din ledelsesstil er anerkendende og udviklende. Du udvikler dine medarbejdere og skaber motivation gennem inddragelse og delegering af ansvar.
 • Du arbejder selvstændigt og adresserer udfordringer proaktivt. Du er analytisk og forstår at prioritere din og teamets indsats.
 • Du kommunikerer klart og tydeligt, og du stiller mål og forventninger til dit team.

Du tilbydes

 • dygtige kolleger, der indbyder til sparring, støtte og udvikling.
 • et spændende job med mulighed for både teknisk faglig udvikling og personlig udvikling som leder.
 • stor frihedsgrad i løsning af opgaverne og fleksible arbejdsforhold.
 • arbejde med en lang række af forskellige teknologier og processer.
 • at blive en del af en dynamisk organisation med omfattende udviklingsmuligheder.
 • muligheder for relevant efteruddannelse.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for Fertin Pharma A/S i Vejle (www.fertin.com), som hjælper førende globale brands med at skabe farmaceutiske og nutraceutiske produkter for at understøtte en sundere livsstil. Virksomheden udvikler og fremstiller innovative orale og intraorale leveringssystemer, der forbedrer effektiviteten af ​​dine aktive og funktionelle ingredienser – uden at gå på kompromis med smagsmaskering, tekstur og forbrugeroplevelsen. Med mere end 900 ansatte på tværs af virksomhedens R&D-centre og produktionsfaciliteter i Canada, Danmark og Indien producerer man ca. 3 milliarder enheder om året, som bruges af forbrugere over hele verden.

Ansøg

Har du de rette kompetencer og en solid motivation for denne opgave, skal du mærke din ansøgning og dit detaljerede CV stillingsnummer ”02.05.81” og uploade det her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Fertin

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Konceptsælger – Sønderjylland og Tyskland

Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi? Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Sønderjylland og Tyskland. Du bliver en del af   Du spiller en vigtig rolle

Læs mere

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling Jobbet Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling

Læs mere

Samarbejdspartner til Ocean Life

Leje af luksusbåde – Skandinavien, Sydeuropa, Caribien og til ture over Atlanten erwin andersen a/s søger for Ocean Life (www.oceanlife.dk). Vi søger en samarbejdspartner i rejsebranchen, der vil være med til at sælge og markedsføre et stærkt maritimt livsstilskoncept. Omdrejningspunktet er internationale sejleroplevelser i luksussejlbåde. Bådene tilbydes i flere prisklasser

Læs mere