eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Salg af energibesparende belysningsløsninger – Solid vækstvirksomhed – Unikt og markedsledende koncept

Jobbet

Der er tale om en karrierestilling, hvor du med reference til COO i Middelfart og med udgangspunkt fra egen bopæl, skal være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Midt- og Nordjylland.

Du får et tæt samarbejde med et kompetent teknisk bagland, der vil støtte og supportere dig hele vejen i salgsprocessen, så du kan koncentrere dig om kunder og salg. Til gengæld skal du fokusere målrettet og skarpt på opsøgende og vedligeholdende salg. Du får markedets stærkeste produktprogram og et unikt koncept med fokus på energi-, drifts- og CO2 besparelse.

En aktiv dialog med kunden omkring netop dennes behov, med fokus på investering, økonomi, tilbagebetalingstider, energibesparelser og reduktion af miljøbelastninger, er afgørende elementer for dit salg og – meget vigtigt – opretholdelsen af langvarige kunderelationer. Det er en selvfølge, at du samtidig løbende udarbejder en målrettet salgs- og indsatsstrategi for din kunde- og emneplatform, der efterfølgende bliver omsat til konkret handling.

Kvalifikationer

Du får et selvstændigt resultatansvar, og det er derfor afgørende, at du kan drive dig selv uden at blive ”holdt i hånden”. Du er ganske enkelt en salgsprofil, der evner at styre både dig selv, en krævende salgsproces og dine kunder. Du vil vinde dine ordrer, og du vil nå dine mål – sagt meget enkelt, er du en solid salgsprofil, der kan stå på egne ben og skabe resultater.

Din personlighed er afgørende for succes i denne stilling. Egenskaber som selvtillid, gennemslagskraft, gode kontakt- og forhandlingsevner, vedholdenhed og ikke mindst godt købmandskab, er absolutte forudsætninger for at lykkes. Det er ikke afgørende, at du har produkt- og brancheerfaring, da du vil få den nødvendige introduktion og oplæring.

Du tilbydes

Der er tale om en personlig og faglig udfordring i en dynamisk, uformel organisation, hvor frihed under ansvar, humor og ikke mindst professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Du lander i en virksomhed, der har succes og samtidig er enestående på markedet – en virksomhed med et stort vækstpotentiale.

Du indtræder i et velfungerende set up med et stort potentiale. Der er tale om et krævende job, men til gengæld vil dine kolleger og ledelsen gøre alt for, at du lykkes inden for et meget spændende og fremtidsorienteret forretningsområde.

Løn- og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Virksomheden

green light a/swww.green-light.dk er en innovativ handels- og rådgivningsvirksomhed med hovedkontor attraktivt beliggende i Middelfart og datterselskab i Flensborg. Virksomheden er en førende specialist og leverandør inden for rådgivning og salg af komplette belysningsanlæg og lystekniske løsninger samt renovering af bestående belysningsanlæg, primært til industri, service, detail og den offentlige sektor. green light’s succes bygger i høj grad på evnen til at indgå i et nært partnerskab med kunderne. Ligeledes er medarbejdernes kompetence, kreativitet og evne til at tænke konceptuelt, når det gælder moderne, miljørigtig belysning, én af green light´s største aktiver. Som led i den fortsatte vækst, søges nu en profil med udpræget kommercielt mindset og et indgående og dokumenteret kendskab til personligt salg.

Ansøg

Er du den rette profil, bedes du mærke din ansøgning og dit CV stillingsnummer ”01.01.24” og uploade den her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

gl

Andre stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget

Læs mere om stillingen
Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere

Category Manager

Indirect procurement Kan du definere og implementere Nic. Christiansen Gruppens nye koncernindkøbspolitik og standardisere og centralisere indkøbsprocesserne på tværs af de indirekte indkøbskategorier? Og vil du varetage en stilling, hvor du sætter dine strategiske kompetencer og dybe erfaring i spil, og hvor du sætter dit præg på tværs af forretningen?

Læs mere