eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Brænder du for kraftværkskemi? Har du bagagen fuld af erfaring? Og vil du fortsætte din karriere hos en virksomhed med fuld fart på den grønne omstilling?

Så er det måske dig, vi har brug for hos Fjernvarme Fyn. Vi arbejder nemlig med mange store og spændende projekter. Vores mål er CO2-neutral produktion i 2030 samtidig med, at social ansvarlighed står højt i vores værdisæt.

 Og nu søger vi en kraftværkskemiker, gerne med erfaring, til vores projektafdeling indenfor maskinteknik, Plan & Projekt M, da vores nuværende medarbejder har valgt at søge nye udfordringer.

Om stillingen:

Du får en spændende hverdag med især udvikling af projekter og driftsrelaterede opgaver. Her kan vi fremhæve:

  • Projektledelse, driftssupport og optimering
  • Kraftværkskemi – fokus på rent vand, forbrænding, røggasrens og spildevand
  • Uorganisk kemi og kemiske enhedsoperationer
  • Support til eget laboratorium
  • Miljørelaterede opgaver

Du bliver også involveret i vores fortsatte arbejde med CCS, Carbon, Capture and Storage. Det bliver et af vores helt store fokusområder i de kommende år.

Dine opgaver skal løses i organiseret samspil med resten af virksomheden, som rummer mere end 320 dygtige og dedikerede medarbejdere fordelt på mange fagområder. Og du får mange spændende snitflader både eksternt samt internt i virksomheden. Det gælder blandt andet til de afdelinger, som arbejder med miljø, med indkøb og med produktion.

Vores forventninger til dig:

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som kvalificerer dig til disse opgaver. Det kunne være som kemiingeniør, Cand.scient. i kemi eller lignende. Og så har du gerne minimum 5 års relevant erfaring, for eksempel med vand- og kraftværkskemi.

Du kan naturligvis sætte dig ind i komplekst stof. Og du er i stand til at kommunikere komplekse problemstillinger.

Som person er du engageret og udstyret med gode samarbejdsevner. Derfor kan du også begå dig i netværk, hvor den vigtige viden hentes både internt og eksternt.

Du tilbydes:

Du kan glæde dig til at blive en del af en virksomhed, som står i centrum af samfundets omstilling mod en bæredygtig fremtid. Arbejdsmiljøet er godt og inspirerende med fagligt stærke og motiverede kolleger, som kan give dig faglig sparring på højt niveau. Du får samtidig en høj grad af selvbestemmelse og masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Derudover tilbydes en attraktiv lønpakke med løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsordning, stor fleksibilitet mv.

Virksomheden:

erwin andersen a/s søger for Fjernvarme Fyn, som ejer de største kraftvarmeværker på Fyn. Fjernvarme Fyn har cirka 320 ansatte og er Danmarks 3. største varmeforsyning. De dækker cirka 97 % af varmebehovet i Odense og omegn svarende til mere end 100.000 boligenheder. Yderligere oplysninger om Fjernvarme Fyn kan findes på www.fjernvarmefyn.

Ansøg:

Er du den rette profil mærkes dit fyldestgørende CV med en kort profiltekst stillingsnummer ”02.11.56” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi indkalder successivt under rekrutteringsforløbet.

Tiltrædelse efter aftale.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Henrik Raaschou-Neve
hrn@eandersen.dk
Tlf.: 40 44 71 40

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

fjernvarme

Andre stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person

Læs mere om stillingen
Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere