eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Projektchef – anlæg

Stort vækstpotentiale – Nyoprettet stilling

Jobbet:

Med reference til ejeren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en anlægsentreprenørvirksomhed i vækst.

Det er afgørende, at du kan sikre en effektiv og rentabel styring af drift og økonomi, hvilket bl.a. betyder, at du skal være rigtigt tæt på opgaverne, lige fra de indledende salgsdrøftelser og salgs- og produktionskalkulationer, over selve produktionen, og til den endelige afleveringsforretning.

Dine primære arbejdsopgaver vil således være:

  • Styring af egenproduktion, herunder økonomi, tid og kvalitet
  • Koordinering af samarbejdet med underentreprenører
  • Daglig kontakt med bygherre og rådgiver
  • Udregning af selvstændige tilbud til fremtidige sager i tæt samarbejde med dine kolleger

”Hands on” bliver en væsentlig og helt naturlig del af jobbet, og du skal forstå, hvad der sker omkring dig, så du også kan optræde som en tæt og engageret sparringspartner for dine kolleger – I skal sammen skabe et stærkt team!

Da projekterne typisk ligger fra Aarhus, over Fyn og til Sjælland, skal du være indstillet på, at der vil være kørsel til Sjælland/Fyn 1-2 gange om ugen.

Kvalifikationer:

Du er en resultatorienteret, selvkørende og innovativ profil, med en solid projektledelseserfaring inden for anlægsbranchen, og gerne med en kloakmester uddannelse i bagagen. Måske har du høstet din erfaring i rollen som produktions- eller projektchef inden for byggebranchen?

Uanset baggrund, så er din personlighed afgørende for din succes i jobbet. Du er viljestærk, selvkørende og fokuseret på dine mål, ligesom du er sympatisk og har rigtig gode kontakt- og forhandlingsevner, kombineret med den nødvendige fasthed og gennemslagskraft. Du kan skabe struktur og har en solid økonomisk indsigt og god forretningsforståelse.

Du tilbydes:

Du bliver en absolut nøgleressource med stor indflydelse på både din egen og virksomhedens udvikling. Med reference til en kompetent og engageret ejer, der samtidig evner at lede med ”løse tøjler” og i tæt samarbejde med en fagligt stærk organisation, bliver du én af dem, der skal flytte virksomheden til næste niveau.

3TF har et solidt kundegrundlag og et stort potentiale, så kom og bliv en del af virksomhedens dygtige og engagerede medarbejdere med solide jyske holdninger.

Løn- og ansættelsesvilkår står i forhold til de stillede krav.

Virksomheden:

erwin andersen a/s søger for 3TF ANLÆG A/S, der er en solid og anerkendt anlægsentreprenørvirksomhed beliggende i Trekantområdet. Pt. arbejdes der fra Aarhus, Sønderborg og hele vejen tværs over Fyn til København, og projekterne ligger typisk fra kr. 10-30 mio. Siden starten i 2016 er virksomheden vokset og har nu mere en 20 fastansatte og lige så mange faste samarbejdspartner. 3TF værdsætter det tætte samarbejde med sine kunder, og uanset om det drejer sig om et projekt, der løber over et halvt eller to år, følges det hele vejen, til kunden er tilfreds. 3TF er i konstant udvikling, og væksten forsætter langt ind i 2025. Derfor søges nu, i en nyoprettet stilling, en projektchef.

Ansøg:

Har du de rette kompetencer og en solid motivation for denne opgave, skal du mærke din ansøgning og dit detaljerede CV stillingsnummer ”02.04.77” og uploade den her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

3TF

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Bogholder

Ansvar for det samlede bogholderi Jobbet: Du er én af de få profiler, der trives med ansvaret for det samlede bogholderi og samtidig motiveres af

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Konceptsalg – Syddanmark

Salg af energibesparende belysningsløsninger – Solid vækstvirksomhed – Unikt koncept Jobbet Der er tale om en karrierestilling, hvor du med reference til COO i Middelfart og med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart, skal være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Syddanmark. Du er bosat max. 30-45 minutters kørsel

Læs mere

Commercial Director

Brandet Sharper Image – Nyoprettet stilling – Vækst Intersource er midt i en spændende vækstrejse med en forventet trecifret millionomsætning og en vækst på 30% i dette regnskabsår. Om brandet Sharper Image: Virksomheden er nordisk distributør af en række kendte brands, herunder det amerikanske consumer brand Sharper Image. Intersource søger

Læs mere

Bogholder

Ansvar for det samlede bogholderi Jobbet: Du er én af de få profiler, der trives med ansvaret for det samlede bogholderi og samtidig motiveres af et spændende samarbejde på tværs af organisationen. Økonomifunktionen er placeret i Middelfart. Med reference til økonomichefen får du ansvaret for det samlede bogholderi, lige fra

Læs mere