eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

med potentiale til adm. direktør
Koncept-, produkt- og løsningssalg skal løftes til næste niveau

Jobbet:
Du er én af de få med et potentiale ud over det sædvanlige! Kan du løfte opgaven, lander du i rollen som adm. direktør for virksomheden inden for et par år.

Med reference til ejeren og med udgangspunkt fra virksomhedens hovedsæde i Trekantområdet, skal du stå i spidsen for salg samt forretnings- og konceptudvikling i en solid virksomhed, hvor fokus indledningsvis er at booste salget af et stærkt produktkoncept og -program.

Du skal:

  • Lede, indsatsstyre og coache dit salgsteam, der både består af eksterne og interne sælgere/teknikere på ca. 10 – 12 medarbejdere, så der løbende opnås en optimal markedsbearbejdning og langsigtet resultatudvikling.
  • Selvstændigt levere et godt salg til de største KAM-kunder og samtidig evne at spille den enkelte sælger bedre i dennes salg, både via løbende coaching og sambesøg. Du er således typen, der, både på egen hånd og i tæt samarbejde med den enkelte sælger, viser, hvordan man målrettet og med succes gennemfører personligt koncept-, produkt- og løsningssalg. En proces, der strækker sig lige fra de indledende behovsanalyser og forhandlinger, over udarbejdelse af komplekse løsningsforslag og tilbud, til de afsluttende kontraktforhandlinger.
  • Tænke strategi og forretningsudvikling samt sikre en løbende tilpasning og udvikling af salgs- og marketingaktiviteterne i forhold til et marked i forandring, men med et stort vækstpotentiale. Du skal have mod til at udfordre alle ”erfaringerne”, og der skal tænkes ud af boksen.
  • Skabe din egen platform for din kommende rolle som adm. direktør for virksomheden.

En stærk og kompetent organisation, sammen med din ihærdighed og dynamik, bliver afsættet, når du skal løfte virksomheden til næste niveau, hvor ét af målene på den mellemlange bane er en fordobling af omsætningen.

Kvalifikationer:
Du er en resultatorienteret og karismatisk salgs- og lederprofil med solid erfaring i opsøgende, teknisk B2B salg. Erfaring med personligt salg og salgsledelse er således et ubetinget et krav.

Derudover forventer vi, at du

  • er en ”guttermand” samt en solid og motiverende lederprofil, der indeholder ordentlighed, ærlighed, et stort og nærværende engagement, en naturlig gennemslagskraft og en sej vedholdenhed.
  • fylder rummet, har et fast håndtryk og en god situationsfornemmelse, der gør dig i stand til at navigere på alle niveauer.
  • er i stand til at gennemskue og håndtere de mekanismer, der driver en kompleks og ofte langvarig salgsproces.
  • besidder en god struktur, ligesom det falder dig naturligt at supplere din lederstil med en effektiv og fremsynet opfølgning via et CRM-system.
  • er bosat centralt i forhold til Trekantområdet.

Og så motiveres du af det rigtige, herunder de resultater, der skabes af holdet, at profilere din virksomhed, dine produkter og din organisation – og i meget mindre grad dig selv. Det er rollen og udfordringen som salgsdirektør og senere adm. direktør, der tænder dig – ikke titel og prestigen.

Du tilbydes:
Du får mulighed for at vise, hvad du kan og samtidig skabe dit eget fundament for et spændende job inden for salg og forretningsudvikling, hvor næste skridt på vejen bliver opgaven som adm. direktør for selskabet. Er du den rette, er man åben for at drøfte medejerskab.

Du får markedets stærkeste program, både målt på produkter, koncepter og løsninger, samt et yderst professionelt bagland, der vil støtte dig og din salgsorganisation. Til gengæld forventes der en stor indsats og et selvstændigt drive fra din side.

Ingen steder i resultatkæden er der plads til ”godt nok”, og derfor skal du også være ”én af de få”. Til gengæld vil du opleve, at potentialet og udfordringerne i jobbet følger med. Har du således de rette evner samt både vilje og mod til at ”sidde forrest i bussen”, kommer du med på en spændende rejse.

Hvis du kan se dig selv i stillingen og er indstillet på at tage bolden og yde noget ekstra, vil du få en særdeles udfordrende opgave og karriere i et professionelt miljø med højt til loftet.

Løn- og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Virksomheden:
erwin andersen a/s søger ”én af de ganske få” for vores klient, som er en økonomisk solid handels- og rådgivningsvirksomhed med hovedkontor attraktivt beliggende i Trekantområdet. Virksomheden beskæftiger ca. 20 medarbejdere og har i mere end 30 år, været en førende specialist og leverandør inden for rådgivning og salg af tekniske koncepter og løsninger, primært til byggebranchen, industrien og den offentlige sektor. Virksomhedens succes bygger i høj grad på evnen til at indgå i et nært partnerskab med kunderne, men også på medarbejdernes kompetence, kreativitet og evne til at tænke i helheder. Som et led i den fortsatte vækst og forretningsudvikling, søges nu en erfaren og solid lederprofil med et udpræget kommercielt mindset.

Er du den rette profil, mærkes dit CV og ansøgning stillingsnummer ”02.05.36” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Anton

Andre stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget

Læs mere om stillingen
Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere

Category Manager

Indirect procurement Kan du definere og implementere Nic. Christiansen Gruppens nye koncernindkøbspolitik og standardisere og centralisere indkøbsprocesserne på tværs af de indirekte indkøbskategorier? Og vil du varetage en stilling, hvor du sætter dine strategiske kompetencer og dybe erfaring i spil, og hvor du sætter dit præg på tværs af forretningen?

Læs mere