eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Forretningsudvikling – Digitalisering – Ledelse – Kundekontakt

Jobbet:

Med reference til den tekniske direktør, bliver du ansvarlig for et team på ca. 25 yderst kompetente medarbejdere, der både består af teknikere (funktionærer) og montører.

Stillingen er meget alsidig, og dine primære ansvarsområder bliver bl.a.:

  • Ledelse og koordinering
  • Sikre hjemtagelse og håndtering af målerdata
  • At sikre digital, datadreven fremdrift
  • Strategisk udvikling af området
  • Samarbejde med interne og eksterne interessenter
  • Kundekontakt

Derudover skal du løbende sikre, at lovgivningsmæssige krav og vejledninger m.v. altid er up to date.

Kvalifikationer:

Der er flere mulige indgange til denne stilling, men vigtigst er, at du har et stærkt digitalt mindset og en ægte interesse og forståelse for den teknologiske udvikling.

Din teoretiske baggrund kan f.eks. være el-installatør, maskinmester eller svagstrømsingeniør. Du evner at kombinere teoretisk, praktisk og teknisk forståelse med en udadvendt og meget kundeorienteret tilgang til opgaverne.

Som leder for et teknisk team er du et fyrtårn, der, med fokus på trivsel, evner at lede dine medarbejdere med et individuelt og nysgerrigt syn samt en motiverende og inspirerende tilgang. Du evner således både at flytte mennesker og tekniske opgaver.

Ligeledes har du evnen til at samle folk, også på tværs af en organisation, og du forstår samtidig den verden, der også er uden for det tekniske felt.

Du tilbydes:

Du lander i en spændende virksomhed og hos en ledelse med høje ambitioner og visioner, som har vist, at de får tingene gjort – og gjort godt.

Der er tale om en spændende stilling, i en solid virksomhed. Du får en unik mulighed for at kombinere dine ledelsesmæssige, tekniske og menneskelige evner i et job, hvor behovet for ledelse og udvikling går hånd i hånd med teknik, kundefokus og fremsynet produkt- og forretningsudvikling.

Du bliver leder for et yderst kompetent og engageret teknisk team – en gruppe medarbejdere med høj anciennitet, som støtter hinanden i opgaveløsningen.

Gagen forhandles individuelt, hertil kommer pensionsordning, fritvalgsordning, sundhedsforsikring, mv.

Virksomhed:

erwin andersen a/s søger for Energi Fyn, der er Fyns største elforsyningsselskab. Selskabet er 100% ejet af fynboer og sikrer elforsyningen til 215.000 fynske kunder. Hos Energi Fyn arbejdes der for udviklingen af en bæredygtig energiforsyning til virksomheder og private, der stiller høje forventninger. Energi Fyn vil være en værdiskabende energikoncern og ser det som deres opgave at levere løsninger, der gør det nemt for deres kunder – uanset om behovet er driftssikker og konkurrencedygtig energi, lynhurtigt internet eller rådgivning om besparende energiløsninger. Energi Fyn er en del af energisektoren, som er under stor forandring på grund af den grønne omstilling, hvilket i høj grad påvirker efterspørgslen på elektrificering af danskernes hverdag. I den forbindelse søges en dygtig teknisk lederprofil til ”Installation og Måleteknik”, som er en det af området Teknik i Vores Elnet under Energi Fyn

Ansøg:

Hvis denne stilling er noget for dig, mærkes dit uddybende CV stillingsnummer ”02.11.57” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Henrik Raaschou-Neve
hrn@eandersen.dk
Tlf.: 40 44 71 40

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Energifyn

Andre stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person

Læs mere om stillingen
Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere