eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Forretningsudvikling – Digitalisering – Ledelse – Kundekontakt

Jobbet:

Med reference til den tekniske direktør, bliver du ansvarlig for et team på ca. 25 yderst kompetente medarbejdere, der både består af teknikere (funktionærer) og montører.

Stillingen er meget alsidig, og dine primære ansvarsområder bliver bl.a.:

  • Ledelse og koordinering
  • Sikre hjemtagelse og håndtering af målerdata
  • At sikre digital, datadreven fremdrift
  • Strategisk udvikling af området
  • Samarbejde med interne og eksterne interessenter
  • Kundekontakt

Derudover skal du løbende sikre, at lovgivningsmæssige krav og vejledninger m.v. altid er up to date.

Kvalifikationer:

Der er flere mulige indgange til denne stilling, men vigtigst er, at du har et stærkt digitalt mindset og en ægte interesse og forståelse for den teknologiske udvikling.

Din teoretiske baggrund kan f.eks. være el-installatør, maskinmester eller svagstrømsingeniør. Du evner at kombinere teoretisk, praktisk og teknisk forståelse med en udadvendt og meget kundeorienteret tilgang til opgaverne.

Som leder for et teknisk team er du et fyrtårn, der, med fokus på trivsel, evner at lede dine medarbejdere med et individuelt og nysgerrigt syn samt en motiverende og inspirerende tilgang. Du evner således både at flytte mennesker og tekniske opgaver.

Ligeledes har du evnen til at samle folk, også på tværs af en organisation, og du forstår samtidig den verden, der også er uden for det tekniske felt.

Du tilbydes:

Du lander i en spændende virksomhed og hos en ledelse med høje ambitioner og visioner, som har vist, at de får tingene gjort – og gjort godt.

Der er tale om en spændende stilling, i en solid virksomhed. Du får en unik mulighed for at kombinere dine ledelsesmæssige, tekniske og menneskelige evner i et job, hvor behovet for ledelse og udvikling går hånd i hånd med teknik, kundefokus og fremsynet produkt- og forretningsudvikling.

Du bliver leder for et yderst kompetent og engageret teknisk team – en gruppe medarbejdere med høj anciennitet, som støtter hinanden i opgaveløsningen.

Gagen forhandles individuelt, hertil kommer pensionsordning, fritvalgsordning, sundhedsforsikring, mv.

Virksomhed:

erwin andersen a/s søger for Energi Fyn, der er Fyns største elforsyningsselskab. Selskabet er 100% ejet af fynboer og sikrer elforsyningen til 215.000 fynske kunder. Hos Energi Fyn arbejdes der for udviklingen af en bæredygtig energiforsyning til virksomheder og private, der stiller høje forventninger. Energi Fyn vil være en værdiskabende energikoncern og ser det som deres opgave at levere løsninger, der gør det nemt for deres kunder – uanset om behovet er driftssikker og konkurrencedygtig energi, lynhurtigt internet eller rådgivning om besparende energiløsninger. Energi Fyn er en del af energisektoren, som er under stor forandring på grund af den grønne omstilling, hvilket i høj grad påvirker efterspørgslen på elektrificering af danskernes hverdag. I den forbindelse søges en dygtig teknisk lederprofil til ”Installation og Måleteknik”, som er en det af området Teknik i Vores Elnet under Energi Fyn

Ansøg:

Hvis denne stilling er noget for dig, mærkes dit uddybende CV stillingsnummer ”02.11.57” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Henrik Raaschou-Neve
hrn@eandersen.dk
Tlf.: 40 44 71 40

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Energifyn

Andre stillinger

Salgschef

Relationssalg – Markedsledende koncept – Tekniske løsninger Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og relationer. Du kommer til at

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Salgschef

Relationssalg – Markedsledende koncept – Tekniske løsninger Denne stilling er for dig, som altid udfordrer status quo og er drevet af at skabe resultater og relationer. Du kommer til at arbejde med relationssalg til en bred vifte af eksisterende og nye kunder. Så hvis du interesserer dig for både at

Læs mere

Afdelingsleder – egenproduktion

Kan du lede og udvikle en solid egenproduktion? Jobbet: Med reference til direktøren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en velrenommeret entreprenør- og byggevirksomhed. Virksomheden har et solidt kundegrundlag og et stort vækstpotentiale. Du får det ledelsesmæssige ansvar

Læs mere

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere