eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Motiveres du af ord som transformation – forandringsledelse – projektledelse? Hvis ja, så er du måske lige den, der skal overtage ledelsen på Leos Plejecenter.

Om jobbet

Leos Plejecenter er et veldrevet plejecenter, der står på tærsklen til en ny og spændende epoke. Plejecentret skal fungere som pilotprojekt for kommunens ambitiøse og visionære velfærdsboligstrategi, der netop er vedtaget af en enig kommunalbestyrelse i Tønder Kommune.

Tønder Kommune ønsker at gå fra traditionelle plejehjem, til tilbud for lokalsamfund og understøtte at man kan blive i sit hjem hele livet, blandt andet ved at etablere boligtyper og miljøer, som sætter borgernes behov for aktivitet, nærhed og tryghed i centrum. Du kan læse om tankerne bag i ”Velfærdsboligstrategien”.

Du skal være leder for en erfaren medarbejdergruppe (61 medarbejdere), der dagligt varetager pleje og omsorg af 32 beboere. Som plejecenterleder vil dine arbejdsopgaver spænde vidt, og du skal kunne se dig selv navigere i den todelte opgave, hvor du sikrer driften samtidig med, at du skal koordinere og lede transformationsprocessen.

Du bliver en del af et team af otte plejehjemsledere, der samarbejder og deler viden på tværs med det fælles mål at nytænke løsninger, skabe mening og gøre mere af det, der virker. Du skal, i samarbejde med områdelederen og de øvrige plejehjemsledere, være med til at nytænke ældrepleje, som kan modstå fremtidens ændrede demografivilkår.

Om Leos Plejecenter

Leos Plejecenter er beliggende tæt på centrum i et dejligt grønt område. Nærmeste tog- og busstation ligger 500 meter fra plejecentret. Tønder ligger i et spændende område med et rigt natur- og fugleliv, og byen har et driftigt handelsliv.

Tønder Kommune er i gang med en proces, hvor samskabelse mellem fagligheder og teamtænkning i ledelse er de bærende elementer for udviklingsarbejdet. Der er et stærkt fokus på borgerens liv og på, hvordan man understøtter borgerens ønsker bedst muligt. Det kaldes Multifunktionelle Teams og er rammen for at sætte borgeren i centrum. Målet er, at borgerne får større indflydelse og bedre mulighed for at forme deres liv, trods sundhedsmæssige udfordringer.

Du har den helt rigtige profil, hvis du

  • har en sundhedsfaglig – eller anden relevant faglig baggrund
  • motiveres af ledelsesopgaven
  • trives i og bidrager gerne i forandringsprocesser
  • har erfaring med – og/eller lyst til projektledelse
  • har, eller er motiveret for at få, en lederuddannelse på minimum diplom-niveau eller tilsvarende
  • er tillidsskabende og lyttende
  • kan guide og motivere dine medarbejdere så høj faglighed og trivsel følges ad
  • ser værdien af samarbejde og fælles læring
  • er empatisk og anerkendende i din tilgang til både kolleger og samarbejdsparter
  • har et værdisæt der matcher, at borgerne er centrum for vores arbejde og indsatser.​​​​​​​

​​​​​​​Det praktiske

Ansøgningsfristen er 20. oktober 2023, så tøv ikke med at kontakte os.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Susanne Posselt Gunnersen
spg@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 19 01 72
Ansøgningsfrist:
20. oktober 2023
Tønder

Andre stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person

Læs mere om stillingen
Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere