eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Kan du lede og udvikle en solid, sønderjysk egenproduktion?

Omsætning kr. 170 mio. – Stort vækstpotentiale – Ny stilling

Jobbet:

Med reference til direktøren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en velrenommeret entreprenør- og byggevirksomhed. Anton Knudsen har et solidt kundegrundlag og et stort vækstpotentiale. Du får det ledelsesmæssige ansvar for ca. 40 timeansatte samt en lille håndfuld bygge- og entrepriseledere – dygtige og engagerede medarbejdere med solide jyske holdninger.

Udover ledelsesopgaven er det afgørende, at du kan sikre en effektiv og rentabel styring af drift og produktion, hvilket bl.a. betyder, at du skal være rigtigt tæt på byggeopgaverne, lige fra de indledende salgsdrøftelser og salgs- og produktionskalkulationer, over selve produktionen, til den endelige afleveringsforretning. Du bliver samtidig en vigtig spiller i tæt samarbejde på tværs af organisationen i forhold til entrepriserne.

Dine primære arbejdsopgaver vil således være:

  • Ledelse af fagentrepriseafdelingen – jord, kloak, beton og anlæg
  • At styrke egenproduktionen, herunder sikre at projekterne bliver gennemført optimalt med fokus på tid, kvalitet og økonomi
  • Udarbejdelse af tilbud
  • At indføre struktur og styring
  • At sikre høj faglig kvalitet, herunder dokumentation
  • At sikre en sikker vækst i egenproduktionen, herunder at sætte dit eget hold

”Hands on” afdelings- og driftsledelse bliver en væsentlig og helt naturlig del af jobbet, og du skal forstå, hvad der sker omkring dig til mindste detalje, så du også kan optræde som en tæt og engageret sparringspartner for dine kolleger. I skal sammen skabe et stærkt team!

Kvalifikationer:

Du er en resultatorienteret, selvkørende og innovativ lederprofil, med en solid projektledelseserfaring inden for byggebranchen. Du har allerede bevist, at du, med succes, kan lede og udvikle. Måske har du høstet din erfaring i rollen som produktions- eller projektchef inden for byggebranchen?

Herudover er din personlighed afgørende for din succes. Du er viljestærk, selvkørende og fokuseret på dine mål, ligesom du er sympatisk og har rigtig gode kontakt- og forhandlingsevner, kombineret med den nødvendige fasthed og gennemslagskraft. Du kan skabe struktur og har en solid økonomisk indsigt og god forretningsforståelse.

Du tilbydes:

En sjælden mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet i en attraktiv entreprenør- og byggevirksomhed, hvor du helt naturligt bliver den centrale, ansvarlige og drivende kraft i egenproduktionen. Med reference til en kompetent og engageret direktør, der samtidig evner at lede med ”løse tøjler” og i tæt samarbejde med en fagligt stærk organisation, bliver du én af dem, der skal flytte virksomheden til næste niveau.

Ønsker du således at kombinere ledelse, forretningsudvikling og personlig udvikling, bliver det svært at finde en opgave, der er mere oplagt end denne.

Løn- og ansættelsesvilkår står i forhold til de stillede krav.

Virksomheden:

erwin andersen a/s søger for Anton Knudsen Egtved A/S, der er en solid og velkonsolideret entreprenør- og byggevirksomhed. Anton Knudsen har et dedikeret team på over 60 medarbejdere, hvor størstedelen arbejder hands-on i marken, og de resterende 12 mand sidder på hovedkontoret i Egtved. Med mere end 45 års erfaring i branchen, værdsætter virksomheden et tæt samarbejde med deres kunder, og uanset om det drejer sig om omfattende hoved- og totalentrepriser, som typisk vil ligge fra kr. 2 mio. til kr. 60 mio. eller mindre specialopgaver, har man ekspertisen og erfaringen til at levere kvalitetsløsninger. Anton Knudsen er i konstant udvikling og væksten forsætter langt ind i 2024. Derfor søges nu, i en nyoprettet stilling, en afdelingsleder til egenproduktion.

Ansøg:

Har du de rette kompetencer og en solid motivation for denne opgave, skal du mærke din ansøgning og dit CV stillingsnummer ”02.12.63” og uploade den her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf: 64 41 48 40
Tlf: 40 17 61 19

Anton Knudsen

Andre stillinger

Commercial Director

Brandet Sharper Image – Nyoprettet stilling – Vækst Intersource er midt i en spændende vækstrejse med en forventet trecifret millionomsætning og en vækst på 30% i dette regnskabsår. Om brandet

Læs mere om stillingen
Bogholder

Ansvar for det samlede bogholderi Jobbet: Du er én af de få profiler, der trives med ansvaret for det samlede bogholderi og samtidig motiveres af et spændende samarbejde på tværs

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Konceptsalg – Syddanmark

Salg af energibesparende belysningsløsninger – Solid vækstvirksomhed – Unikt koncept Jobbet Der er tale om en karrierestilling, hvor du med reference til COO i Middelfart og med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart, skal være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Syddanmark. Du er bosat max. 30-45 minutters kørsel

Læs mere

Commercial Director

Brandet Sharper Image – Nyoprettet stilling – Vækst Intersource er midt i en spændende vækstrejse med en forventet trecifret millionomsætning og en vækst på 30% i dette regnskabsår. Om brandet Sharper Image: Virksomheden er nordisk distributør af en række kendte brands, herunder det amerikanske consumer brand Sharper Image. Intersource søger

Læs mere

Bogholder

Ansvar for det samlede bogholderi Jobbet: Du er én af de få profiler, der trives med ansvaret for det samlede bogholderi og samtidig motiveres af et spændende samarbejde på tværs af organisationen. Økonomifunktionen er placeret i Middelfart. Med reference til økonomichefen får du ansvaret for det samlede bogholderi, lige fra

Læs mere