eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Intern teknisk konsulent – Belysning

Jobbet:
Der er tale om et selvstændigt job, hvor du i tæt samarbejde med de eksterne konsulenter får ansvar for en bred vifte af opgaver. Du skal primært spille de eksterne sælgere bedre, og dine opgaver vil blandt andet omfatte udarbejdelse af tilbud og lysberegninger, bestilling af vareleverancer, løbende opfølgning på disse samt forhandling med leverandører.

Du får også direkte kundekontakt, idet kunderne ofte henvender sig direkte til dig i forbindelse med tekniske spørgsmål og genbestillinger m.v. Ligeledes vil projektering og kalkulationer i forbindelse med salg og levering af færdige belysningsanlæg blive en del af dit ansvarsområde. Du kommer således til at arbejde med en bred kontaktflade og et bredt produktprogram, der er markedsledende inden for belysning og lystekniske løsninger.

Kvalifikationer:
Du har en el-teknisk baggrund – gerne som elektriker, el-installatør eller måske energiteknolog. Det er ikke nødvendigt, at du har erfaring fra et lignende job, men det er afgørende, at du kan se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du ikke er bange for at optræde proaktiv og imødekommende. Det er et krav, at du har erfaring med at arbejde i DIALux.

Din personlighed er ligeledes afgørende, idet egenskaber som selvtillid, gode kontakt- og forhandlingsevner, vedholdenhed og ikke mindst overblik og systematik i opgaveløsningen, er absolutte forudsætninger for succes. Derudover skal du som menneske kunne drive dig selv, uden at opgaverne er defineret i detaljen!

Herudover er du bosat centralt i forhold til virksomheden.

Du tilbydes:
En spændende stilling i en vækstorienteret virksomhed, der, bl.a. grundet den grønne omstilling, går en meget sikker fremtid i møde med et stort potentiale.

Der vil være stor mulighed for at skabe rammerne for dit eget job, og hvor du møder en hverdag, der løbende vil udfordre dine faglige egenskaber. Du bliver således en væsentlig nøgleressource i et inspirerende, uformelt arbejdsmiljø, som er præget af begejstring, seriøsitet og godt købmandskab.

At blive en del af en virksomhed, hvor der bliver passet godt på medarbejderne, og hvor ledelsen er optaget af trivsel og udvikling. Kulturen er præget af ordentlighed og selvstændighed, og der sættes en ære i at nå i mål sammen.

Du vil opleve en hverdag med dynamik og ”puls” i en professionel, men uformel, flad organisation, præget af et højt aktivitetsniveau, god energi og hvor man hjælper hinanden.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Virksomheden:
erwin andersen a/s søger for green light a/s www.green-light.dk, som er en innovativ handels- og rådgivningsvirksomhed med hovedkontor attraktivt beliggende i Middelfart og datterselskab i Flensborg. green light er en af de førende specialister og leverandør inden for rådgivning og salg af komplette belysningsanlæg og lystekniske løsninger primært til industri, service, detail og den offentlige sektor. Virksomhedens succes bygger i høj grad på evnen til at indgå i et nært partnerskab med kunderne. Ligeledes er medarbejdernes kompetence, kreativitet og evne til at tænke konceptuelt, når det gælder moderne, miljørigtig belysning, én af de største aktiver. Som et led i en spændende forretningsudvikling, både i Danmark og Tyskland, ønsker green light nu at styrke den interne tekniske back up funktion med en udadvendt og teknisk kompetent profil til kontoret i Middelfart.

Ansøg:
Er du den rette person, mærkes dit CV og ansøgning stillingsnummer ”01.02.12” og uploades her på siden. Al henvendelse behandles fortroligt. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Søg stillingen
gl

Andre stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person

Læs mere om stillingen
Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere