eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Hands-on international marketing– og kommunikationsprofil

Jobbet:
Med reference til direktør/ejer og som en del af ledelsesteamet, får du ansvaret for 2 medarbejdere, og sammen skal I sikre den røde tråd og DNA for de samlede marketingaktiviteter på tværs af virksomheden.

Med udgangspunkt i virksomhedens strategier, der blandt andet fokuserer på at kommunikere endnu tættere med kunderne, skal du udarbejde en ny international marketing- og kommunikationsstrategi og efterfølgende sikre en målrettet eksekvering af denne.

Din hovedopgave bliver således at brande, skabe kendskab og synliggøre House Nordic.

Derudover vil du få en bred vifte af opgaver, der bl.a. omhandler:

  • Udarbejdelse af katalog (2 gange årligt)
  • Planlægning af messer
  • Ansvar for 800 m2 stort showroom
  • Kommunikation på de sociale medier – LinkedIn, Facebook, etc.
  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside
  • Udarbejdelse af pressemeddelelser, nyhedsbreve og content
  • Udvikling og produktion af salgs- og messemateriale
  • Udvikling af præsentationsmateriale

Kvalifikationer:
Du har solid international erfaring fra en tilsvarende stilling og er vant til at være med i hele marketingprocessen på B2B-markedet. Teoretisk har du en relevant uddannelse inden for marketing samt erfaring med InDesign og Photoshop, og frem for alt har du en stærk kommerciel forståelse og forstår virksomhedens kunder og deres behov. Derudover har du stor erfaring med digital marketing og sociale medier.

Som person har du en god gennemslagskraft og et højt drive – du får tingene til at ske. Du trives i en hektisk kultur, men på trods af dette formår du at definere og strukturere dit arbejde fra start til slut. Du er naturligvis en stærk kommunikator og evner at formulere budskaber på en enkel og letforståelig måde. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau, både i skrift og tale, og du er ligeledes en stærk IT-bruger.

Du tilbydes:
En selvstændig og udfordrende stilling i en dynamisk, international vækstvirksomhed. Du får ansvaret for en krævende og udfordrende marketingproces, hvor du vil få store muligheder for at udvikle både dine personlige og faglige egenskaber. Virksomheden arbejder allerede med CSR og Verdensmål, og dette bliver du også involveret i og får mulighed for at sætte dit aftryk på.

Du bliver en del af et uformelt team, hvor frihed under ansvar, stort engagement og professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Kulturen er præget af, at der løftes i flok, og du giver selvfølgelig en hånd med, hvor der er behov – også selvom opgaven ikke nødvendigvis hører under dig.

Der er ikke langt fra idé til handling, når blot der foreligger et solidt fundament at træffe beslutningen på. Du får således en unik mulighed for at løfte den nuværende marketingindsats til næste niveau.

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Virksomheden:
erwin andersen a/s søger for House Nordic www.housenordic.dk, som er en international B2B møbel- og interiørgrossist beliggende i Søndersø på Nordfyn. Virksomheden sælger et koncept bestående af moderne produkter i nordisk stil, som ud fra et solidt markedskendskab er særligt udviklet sammen med de bedste leverandører verden over. House Nordic er repræsenteret på mere end 45 forskellige markeder, primært i Skandinavien og Europa.

Virksomheden, der er familiedrevet, har 45 engagerede medarbejdere, og kulturen er præget af en stærk iværksætterånd og teamspirit, der har sikret en solid vækstrate. Virksomheden har de seneste år oplevet en betydelig vækst og er blevet kåret til Gazelle i 2022. Som et led i en ambitiøs vækststrategi søges nu en marketing- og kommunikationsprofil til at styrke organisationen yderligere.

Ansøg:
Er du den rette profil, mærkes dit CV og din ansøgning stillingsnummer “02.04.33” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

House N

Andre stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget

Læs mere om stillingen
Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere

Category Manager

Indirect procurement Kan du definere og implementere Nic. Christiansen Gruppens nye koncernindkøbspolitik og standardisere og centralisere indkøbsprocesserne på tværs af de indirekte indkøbskategorier? Og vil du varetage en stilling, hvor du sætter dine strategiske kompetencer og dybe erfaring i spil, og hvor du sætter dit præg på tværs af forretningen?

Læs mere