eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Hands-on international marketing– og kommunikationsprofil

Jobbet:
Med reference til direktør/ejer og som en del af ledelsesteamet, får du ansvaret for 2 medarbejdere, og sammen skal I sikre den røde tråd og DNA for de samlede marketingaktiviteter på tværs af virksomheden.

Med udgangspunkt i virksomhedens strategier, der blandt andet fokuserer på at kommunikere endnu tættere med kunderne, skal du udarbejde en ny international marketing- og kommunikationsstrategi og efterfølgende sikre en målrettet eksekvering af denne.

Din hovedopgave bliver således at brande, skabe kendskab og synliggøre House Nordic.

Derudover vil du få en bred vifte af opgaver, der bl.a. omhandler:

  • Udarbejdelse af katalog (2 gange årligt)
  • Planlægning af messer
  • Ansvar for 800 m2 stort showroom
  • Kommunikation på de sociale medier – LinkedIn, Facebook, etc.
  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside
  • Udarbejdelse af pressemeddelelser, nyhedsbreve og content
  • Udvikling og produktion af salgs- og messemateriale
  • Udvikling af præsentationsmateriale

Kvalifikationer:
Du har solid international erfaring fra en tilsvarende stilling og er vant til at være med i hele marketingprocessen på B2B-markedet. Teoretisk har du en relevant uddannelse inden for marketing samt erfaring med InDesign og Photoshop, og frem for alt har du en stærk kommerciel forståelse og forstår virksomhedens kunder og deres behov. Derudover har du stor erfaring med digital marketing og sociale medier.

Som person har du en god gennemslagskraft og et højt drive – du får tingene til at ske. Du trives i en hektisk kultur, men på trods af dette formår du at definere og strukturere dit arbejde fra start til slut. Du er naturligvis en stærk kommunikator og evner at formulere budskaber på en enkel og letforståelig måde. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau, både i skrift og tale, og du er ligeledes en stærk IT-bruger.

Du tilbydes:
En selvstændig og udfordrende stilling i en dynamisk, international vækstvirksomhed. Du får ansvaret for en krævende og udfordrende marketingproces, hvor du vil få store muligheder for at udvikle både dine personlige og faglige egenskaber. Virksomheden arbejder allerede med CSR og Verdensmål, og dette bliver du også involveret i og får mulighed for at sætte dit aftryk på.

Du bliver en del af et uformelt team, hvor frihed under ansvar, stort engagement og professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Kulturen er præget af, at der løftes i flok, og du giver selvfølgelig en hånd med, hvor der er behov – også selvom opgaven ikke nødvendigvis hører under dig.

Der er ikke langt fra idé til handling, når blot der foreligger et solidt fundament at træffe beslutningen på. Du får således en unik mulighed for at løfte den nuværende marketingindsats til næste niveau.

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Virksomheden:
erwin andersen a/s søger for House Nordic www.housenordic.dk, som er en international B2B møbel- og interiørgrossist beliggende i Søndersø på Nordfyn. Virksomheden sælger et koncept bestående af moderne produkter i nordisk stil, som ud fra et solidt markedskendskab er særligt udviklet sammen med de bedste leverandører verden over. House Nordic er repræsenteret på mere end 45 forskellige markeder, primært i Skandinavien og Europa.

Virksomheden, der er familiedrevet, har 45 engagerede medarbejdere, og kulturen er præget af en stærk iværksætterånd og teamspirit, der har sikret en solid vækstrate. Virksomheden har de seneste år oplevet en betydelig vækst og er blevet kåret til Gazelle i 2022. Som et led i en ambitiøs vækststrategi søges nu en marketing- og kommunikationsprofil til at styrke organisationen yderligere.

Ansøg:
Er du den rette profil, mærkes dit CV og din ansøgning stillingsnummer “02.04.33” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

House N

Andre stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person

Læs mere om stillingen
Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere