eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Projektleder

Solid byggevirksomhed i Odense

Vi søger en dygtig og erfaren projektleder til virksomhedens team i Odense. Hvis du har en passion for at lede facadeprojekter fra start til slut og ønsker at være en del af en virksomhed, der sætter kvalitet og samarbejde i højsædet, så er det måske dig, vi leder efter.

Jobbet    

Kom og bring dine faglige kompetencer og indsigt i spil, når du sammen med et dynamisk team af egne montører og underentreprenører skal være med til at styre morgendagens projekter inden for facadeentrepriser. Der arbejdes på tværs og i teams, så alle har en større og bredere indflydelse i de enkelte projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling og en vigtig rolle at spille.

Du lander i et spændende job omgivet af fremtidens byggeprojekter, hvor der arbejdes for at skabe fremtidens facader og ret til at tænke ud af boksen.

Som projektleder vil du få ansvaret for at styre facadeprojekter igen­nem alle faser, fra sagsafklaring til aflevering. Dine primære ansvarsområder vil inkludere:

 • Planlægning
 • Projektering
 • Økonomistyring
 • Koordinering i samarbejde med produktions- og montageafdelingen.

En stor del af tiden bruges på byggepladserne, hvor du skal sikre, at byggeriet forløber planmæssigt frem til aflevering.

Kvalifikationer

Du er en erfaren og dygtig projektleder med erfaring fra eller kendskab til fa­cadebranchen og dokumenterede resultater fra tidligere projekter. Din personlighed er afgørende for succes i jobbet. Du er godt begavet med en god analytisk sans. Herudover er du handlekraftig, grundig og har en positiv indstilling og et godt humør. Du motiveres af at være en bærende ressource i en succesfuld virksomhed, ligesom du er en teamplayer.

Ligeledes har du gode forhandlingsevner og besidder evnen til at bevare overblikket i pressede situationer. Et stort drive og god energi er vig­tigt, ligesom evnen til at skabe et godt samarbejdsklima med både kunder og kolleger.

Du har:

 • En byggeteknisk uddannelse med en håndværksmæssig baggrund.
 • Erfaring med projekt- eller byggeledelse og gerne erfaring fra total- og hovedentrepriser.
 • Kendskab til juraen i branchen.
 • Kendskab til AutoCad og Microsoft Office pakken.

Vi søger en profil med de rette kompetencer og motivation, der kan være med til at styrke organisationen i Odense.

Du tilbydes

En spændende udfordring i et professionelt miljø. Du bliver tilknyttet en række projekter og opgaver med varierende udfordringer, hvor du kan udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Virksomheden er præget af en moderne, flad og udviklingsorienteret organisation. Der projekteres efter de nyeste standarder og trends, og der fokuseres altid på at opretholde et godt renommé og en sund virksomhedskultur.

Derover vil du opleve:

 • Mulighed for medindflydelse i den voksende afdeling i Odense.
 • En høj grad af frihed under ansvar.
 • Pension og sundhedsforsikring samt mulighed for hjemmekontor.
 • En arbejdsplads med gode personaleforhold og gode kolleger.

Virksomheden værner om sine medarbejdere, og der bliver passet godt på alle. Ledelsen er optaget af trivsel og udvikling. Kulturen er præget af ambitioner og engagement, og der sættes en ære i, at opgaverne altid bliver afleveret i høj kvalitet og helt ned til sidste detalje.

Du får derfor et selvstændigt job i en solid virksomhed, der tilbyder en afvekslende hverdag og mulighed for at udfordre din faglighed i et innovativt miljø, hvor man hjælper hinanden, også hvis livet slår knuder.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer og kompetencer.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for anonym virksomhed, der er en solid, professionel, landsdækkende byggevirksomhed, som er kendt for at levere facadeløsninger til en bred vifte af kunder. Virksomheden er i gang med en ambitiøs ekspansionsstrategi, og nu vil man løfte kontoret i Odense til næste niveau. Til afdelingen i Odense søges derfor en stærk og erfaren projektleder, der vil være med til at bære væksten igennem og sætte nye mål.

Ansøg

Vi glæder os til at høre fra dig. Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes stillingsnummer ”02.05.83” og uploades på denne side.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Anton

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Konceptsælger – Sønderjylland og Tyskland

Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi? Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Sønderjylland og Tyskland. Du bliver en del af   Du spiller en vigtig rolle

Læs mere

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling Jobbet Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling

Læs mere

Samarbejdspartner til Ocean Life

Leje af luksusbåde – Skandinavien, Sydeuropa, Caribien og til ture over Atlanten erwin andersen a/s søger for Ocean Life (www.oceanlife.dk). Vi søger en samarbejdspartner i rejsebranchen, der vil være med til at sælge og markedsføre et stærkt maritimt livsstilskoncept. Omdrejningspunktet er internationale sejleroplevelser i luksussejlbåde. Bådene tilbydes i flere prisklasser

Læs mere