eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

QSHE-profil, der kan stå på egne ben

Vil du med på en faglig og personlig vækstrejse hos én af Skandinaviens største vognmandsforretninger?

Jobbet:

Det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan blive en faglig hjørnesten i virksomheden, men også en organisatorisk kulturbærer, der kan være med til at præge hele organisationen.

Du er:

En ”færdighærdet” QSHE-lederprofil med en solid erfaring, der gør dig i stand til, efter en kort introduktion til opgaven og virksomheden, at tage det fulde ansvar.

Med reference til direktøren og udgangspunkt fra hovedkontoret i Svebølle, bliver du ansvarlig for de samlede QSHE-aktiviteter i hele organisationen, også i de udenlandske datterselskaber.

Fokus på motivation af medarbejdere og reel implementering af værktøjer og processer i organisationen er afgørende indsatsområder, der bl.a. kræver løbende inhouse trænings- og uddannelsesaktiviteter. Værktøjer er intet værd, hvis ikke disse implementeres med et motiverende engagement og anvendes ud i sidste geled.

Dine primære arbejdsområder inden for QSHE bliver:

Q – Udvikle og vedligeholde procedurer i henhold til virksomhedens ISO 9001/14001, GMP+ og SQAS-certificeringer. Deltage i optimering og udvikling af kvalitetsstyringssystemet. Sikre ensartet dokumentstyring. Behandle afvigelser og reklamationer fra kunder. Iværksætte forebyggende og korrigerende handlinger. Planlægge og udføre interne audits samt være virksomhedens repræsentant ved eksterne audits. Planlægge og forestå uddannelse i virksomheden inden for relevante ansvarsområder. Foretage måling, analyse og opfølgning på virksomhedens kvalitetsmål.

S – Sikre overholdelse af love og regler for arbejdsmiljø, bistå Arbejdstilsynet ved tilsyn i virksomheden samt følge op på afvigelser. Tage ansvar for forsikringsforhold, herunder også forestå sagsbehandling i forbindelse med skader på materiel, bygning og mandskab.

H – Iværksætte tiltag sammen med ledelsen, der sikrer den samlede medarbejdertrivsel, bl.a. med fokus på fastholdelse, motivation og den enkelte medarbejders helbred. Udover arbejdet med den traditionelle APV skal du evne at tænke ud af boksen og motivere hele organisationen til at bruge værktøjerne og følge de beslutninger, der træffes.

E – Indenfor miljøstyring bliver nogle af nøgleopgaverne: Miljøkortlægning, registrering af kemikalieforbrug samt håndtering af dokumentation i forbindelse med drift af rensningsanlæg, herunder sikre at tilladelser og love overholdes.

Kvalifikationer:

Du har måske en ingeniøruddannelse, evt. suppleret med en håndværksmæssig baggrund. Ligeledes har du en solid erfaring med kvalitets- og miljøarbejde, men ikke nødvendigvis hentet inden for vognmandsbranchen. Din erfaring kan også komme fra en produktionsvirksomhed, en virksomhed i vindmøllebranchen eller fra opgaveløsning inden for automotive. Uanset branche, er det vigtigt, at du har gennemført interne og eksterne audits og er vant til at tage førertrøjen på.

Jobbet kræver ligeledes, at du har gennemgået et ISO9001 Lead Auditor kursus og har kendskab til ISO14001. Skulle du have kendskab til SQAS, ville det være et ekstra plus, men slet ikke et krav. Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

For at komme i betragtning til stillingen skal du ligeledes kunne vinge nedenstående punkter af:

  • Du sidder i dag med ansvar for lignende opgaver

  • Du arbejder vedholdende og struktureret med opgaverne, og du trives med at veksle mellem større projekter og de mere lavpraktiske ad hoc-opgaver, der er lige så vigtige at komme i mål med. Du er desuden procesorienteret, og det ligger naturligt for dig at omsætte tanker, planer og processer til konkrete målsætninger og handlinger, som du kommer i mål med.

  • Som person er du moden og robust med en solid og motiverende gennemslagskraft og stærke samarbejdsevner, kombineret med en høj grad af selvstændighed og et godt overblik, der gør dig i stand til at holde hovedet koldt i en hektisk hverdag.

  • Da du skal supportere og motivere tværorganisatorisk, er det vigtigt at kunne kommunikere og samarbejde på alle niveauer. Du evner således at motivere og engagere mennesker, så du får dem med på din rejse.

Du tilbydes:

Johs. Rasmussen Svebølle A/S lægger stor vægt på at have velmotiverede og glade, kompetente medarbejdere, der til stadighed udvikler sig til gavn for virksomheden og egne karriereønsker. Man bakker hinanden op og spiller hinanden gode.

Du vil møde en bred vifte af spændende udfordringer i en solid, velkonsolideret vækstvirksomhed, hvor der vil være stor mulighed for at skabe rammerne for dit eget job. Har du motivationen for, og potentialet til at løfte dig, vil ledelsen tage dig med på rejsen mod mere ledelse og ansvar.

Du vil lande i en dynamisk og foranderlig hverdag, drevet af gode mennesker med sunde holdninger og stort engagement. Kulturen er uformel, men professionel. Man er ambitiøs og har samtidig et meget stort kundefokus. Du kommer til at løse dine opgaver med en nærværende og beslutningsstærk ejerledelse, der samtidig har fuld opmærksomhed på vigtigheden af effektiv QSHE.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Virksomheden:

Vognmandsforretningen Johs.Rasmussen, Svebølle A/S, www.johs-rasmussen.dk, med hovedkontor i Svebølle på Vestsjælland, blev grundlagt i 1932 og beskæftiger i dag mere end 250 medarbejdere inden for tank-, silo- og betonelementtransport. Virksomheden er i positiv vækst og har en årlig omsætning på over kr. 400 mio. Kvalitet, sikkerhed og miljø er højt prioriteret i organisationen, hvor man bl.a. er ISO 9001/14001 certificeret. Man søger nu en stærk profil, der både kan holde organisation og systemer toptrimmet i forhold til morgendagens krav inden for QSHE.  

Ansøg:

Er dette en udfordring for dig, bedes du mærke din ansøgning og dit CV stillingsnummer ”01.01.22” og uploade den her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

sve

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Kontorelev/Trainee

Begavet profil med drive og glimt i øjet til et vinderhold Jobbet: Vi søger en profil, der er selvstændig og har ambitioner, og som har lyst til at styrke Estate Strandstofts team og lave backoffice til sælgerne. Din dagligdag vil være primært på kontoret, hvor du vil komme hele vejen

Læs mere

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere