eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Facility Manager

Ledelse – Tilsyn – Indkøb

Motiveres du af at have en stor berøringsflade både internt i organisationen og med leverandører og samarbejdspartnere?

Jobbet

Jobbet som Facility Manager giver mulighed for og kræver, at du sætter mange af dine faglige/tekniske kompetencer i spil og arbejder forretningsorienteret og serviceminded.

Du bliver en del af ledergruppen i Drift og Vedligehold, der, udover facility management, også har ansvar for drift af forsyningsanlæg og produktionsanlæg hos Fertin Pharma i Vejle. Du vil derfor indgå i et tæt samarbejde med manager for forsyning (HVAC, damp, purified water, etc), og med managers for procesområderne.

Dine primære opgaver er:

 • Tilsyn med bygninger og arealer, herunder brandberedskab og sikring.
 • Indkøb af ydelser vedr. bygningsvedligehold og drift samt koordinering og projektledelse af gennemførelsen.
 • Ledelse af egne medarbejdere (direkte og gennem mellemleder).
 • Budgetplanlægning af omkostninger til drift og vedligehold af bygninger og arealer, herunder også kantinedrift og rengøring.
 • Strategisk indkøb af eksterne leverancer vedr. facilities (servicekontrakter). Dette ansvar indeholder også in- og outsourcing beslutninger, herunder udarbejdelse af strategi for leverandørsamarbejde.

Du vil herudover indgå i vagtordning blandt Fertins ledere i området Drift og Vedligehold.

Kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har erfaring med bygningsvedligehold og drift af faciliteter samt en relevant uddannelse inden for byggeri eller konstruktion på min. bachelorniveau.

Du har god forretningsindsigt, der styrker dig i forhandlingssituationer. Måske har du en merkantil uddannelse, der kan styrke dig i at vælge de økonomisk gunstigste beslutninger.

Din ledelsesstil er anerkendende og udviklende, og du udvikler dine medarbejdere og skaber motivation gennem inddragelse og delegering af ansvar. Du arbejder selvstændigt og adresserer udfordringer proaktivt, ligesom du er analytisk og forstår at prioritere din og teamets indsats.
Din kommunikation er klar og tydelig, og du optræder serviceminded over for dine ”kunder”.

Du tilbydes

 • dygtige kolleger, der indbyder til sparring, støtte og udvikling.
 • et spændende job med mulighed for både teknisk faglig udvikling og personlig udvikling som leder.
 • stor frihedsgrad i løsning af opgaverne og fleksible arbejdsforhold.
 • arbejde med en lang række af forskellige teknologier og processer.
 • at blive en del af en dynamisk organisation med omfattende udviklingsmuligheder.
 • muligheder for relevant efteruddannelse.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for Fertin Pharma A/S i Vejle (www.fertin.com), som hjælper førende globale brands med at skabe farmaceutiske og nutraceutiske produkter for at understøtte en sundere livsstil. Virksomheden udvikler og fremstiller innovative orale og intraorale leveringssystemer, der forbedrer effektiviteten af ​​dine aktive og funktionelle ingredienser – uden at gå på kompromis med smagsmaskering, tekstur og forbrugeroplevelsen. Med mere end 900 ansatte på tværs af virksomhedens R&D-centre og produktionsfaciliteter i Canada, Danmark og Indien producerer man ca. 3 milliarder enheder om året, som bruges af forbrugere over hele verden.

Ansøg

Har du de rette kompetencer og en solid motivation for denne opgave, skal du mærke din ansøgning og dit detaljerede CV stillingsnummer ”02.05.82” og uploade det her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Fertin

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Konceptsælger – Sønderjylland og Tyskland

Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi? Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Sønderjylland og Tyskland. Du bliver en del af   Du spiller en vigtig rolle

Læs mere

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling Jobbet Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling

Læs mere

Samarbejdspartner til Ocean Life

Leje af luksusbåde – Skandinavien, Sydeuropa, Caribien og til ture over Atlanten erwin andersen a/s søger for Ocean Life (www.oceanlife.dk). Vi søger en samarbejdspartner i rejsebranchen, der vil være med til at sælge og markedsføre et stærkt maritimt livsstilskoncept. Omdrejningspunktet er internationale sejleroplevelser i luksussejlbåde. Bådene tilbydes i flere prisklasser

Læs mere