eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Teknisk salg Europa – Industri, offshore og minedrift

Jobbet:

Med reference til salgsdirektøren og med udgangspunkt delvist fra hjemmekontor, skal du, i tæt samarbejde med et kompetent, teknisk bagland, gennemføre opsøgende og vedligeholdende salg i Europa.

Du får markedets stærkeste program, både målt på produkter, koncepter og løsninger, og din primære opgave bliver international opsøgende og vedligeholdende salg. Både direkte og gennem et udvalgt net af forhandlere.

Salgsprocessen strækker sig lige fra de indledende behovsanalyser og forhandlinger, over udarbejdelse af komplekse løsningsforslag og tilbud, til de afsluttende kontraktforhandlinger. Derudover skal du støtte den enkelte forhandler ved udarbejdelse af markedsvurderinger og personlige indsatsplaner, der efterfølgende skal omsættes til konkret handling.

Du er således én af de få, der både kan sælge til slutbrugeren og gennem et omfattende, europæisk net af forhandlere og agenter. En af dine hovedopgaver bliver at sikre Group VH`s vækst på det europæiske marked samtidig med, at den høje kvalitet og leveringssikkerhed bibeholdes.

Kvalifikationer:
Du er en stærk salgsprofil med en bred erfaring inden for internationalt teknisk salg. Du har bevist, at du er en dygtig sælger inden for B2B, og du har flere års erfaring med opsøgende og vedligeholdende salg af tekniske produkter til eksempelvis industri, offshore, minedrift eller entreprenørbranchen.

Da du får et selvstændigt resultatansvar, er det afgørende, at du kan drive dig selv og styre en krævende salgsproces. Du tager ejerskab, vil vinde dine ordrer og nå dine mål.

Din personlighed er således afgørende. Viljen til at skabe resultater, kombineret med egenskaber som gennemslagskraft, vedholdenhed og ikke mindst godt købmandskab, er absolutte forudsætninger for succes. Du fylder rummet, har et fast håndtryk og en god situationsfornemmelse, der gør dig i stand til at navigere på alle niveauer, og så er du i stand til at gennemskue og håndtere de mekanismer, der driver et komplekst internationalt salg, også gennem forhandlere.

Ligeledes er gode kommunikations- og forhandlingsevner uundværlige egenskaber. Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau, og mestrer du et tredje sprog, er dette en fordel.

Du tilbydes:
En personlig og faglig udfordring i et dynamisk team, hvor frihed under ansvar, humor og professionalisme er bærende elementer, og hvor du i stor grad har indflydelse på din egen hverdag.

Du lander i en ejerledet virksomhed, hvor man er vant til at smøge ærmerne op og tage fat, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Group VH har et rigtigt stærkt brand og et særdeles godt renommé, som er blevet opbygget over en lang årrække. Så forudsætningerne for din succes, herunder virksomhed, produkter, rammer, kundegrundlag og økonomi, er til UG – resten er op til dig, din indsats og dine evner.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Virksomhed:
Group VH A/S, www.groupvh.com, der er beliggende i Esbjerg, er en velkonsolideret, international virksomhed, der, i samarbejde med Bosch Rexroth i Tyskland, afsætter et markedsledende koncept af tekniske løsninger – både standard og specialdesignede maskindele og komponenter med tilhørende fullservice koncept samt reservedele til bl.a. industri, offshore, minedrift og entreprenørbranchen. Group VH er meget kundeorienteret og stærkt forankret i et marked, hvor styrkerne bl.a. er en solid agent- og forhandlerplatform, et godt renommé og ikke mindst en fagligt meget kompetent og vidende medarbejderstab. Salgsorganisationen skal nu styrkes med to stærke salgsprofiler.

Ansøg:
Er du den rette profil mærkes dit CV og din ansøgning stillingsnummer ”01.09.20” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Group VH

Andre stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget

Læs mere om stillingen
Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere

Category Manager

Indirect procurement Kan du definere og implementere Nic. Christiansen Gruppens nye koncernindkøbspolitik og standardisere og centralisere indkøbsprocesserne på tværs af de indirekte indkøbskategorier? Og vil du varetage en stilling, hvor du sætter dine strategiske kompetencer og dybe erfaring i spil, og hvor du sætter dit præg på tværs af forretningen?

Læs mere