eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

High Performer – Faglighed – Udvikling

Kom og bidrag med dine professionelle færdigheder og indsigt, når du sammen med et dynamisk team definerer fremtidens standarder inden for byggeri. Virksomheden arbejder på tværs af discipliner og i teams, hvilket giver alle en større og bredere indflydelse på hvert projekt og samtidigt en dyb forståelse for andres projekter.

Du vil opleve medansvar, vidensdeling og faglig udvikling på tværs af teams. Dit arbejde vil centrere sig omkring spændende projekter inden for fremtidens byggeri, hvor der stræbes efter at skabe en bæredygtig fremtid og opmuntre til kreativ tænkning.

Dine opgaver inkluderer:

 • Rådgivning og projektering af forskelligartede byggerier
 • Samarbejde på tværs af geografiske og faglige grænser
 • Fokusering på kreative og nyskabende løsninger
 • Ansvar for tid, kvalitet og økonomi

Under direkte reference til afdelingslederen er vejen kort fra tanke til handling. Her er tilliden stor, og friheden til at handle selvstændigt er en kerneværdi.

Kvalifikationer

Din personlighed er nøglen til succes i denne rolle. Du er skarp, analytisk og handlekraftig. Udover det, er du grundig, positiv og har gåpåmod. Din motivation kommer fra at være den centrale drivkraft i en innovativ og moderne virksomhed.

Vi søger en bygningsingeniør, der

 • er engageret og besidder solid faglig forståelse
 • har betydelig erfaring inden for konstruktion
 • besidder god viden om dokumentation og kvalitetssikring
 • vægter opgaveløsning højt, både selvstændigt og i tæt samarbejde med kolleger
 • er fagligt stolt og pligtopfyldende
 • prioriterer kvalitet og tager ejerskab over opgaverne

Du tilbydes

En spændende stilling i en solid virksomhed med fokus på fremdrift, hvor du har friheden til at forme dit eget job.

Du bliver en nøglefigur i et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø præget af entusiasme og professionalisme. Virksomhedens kultur er kendetegnet ved høj præstation, orden og selvstændighed, og man går op i at levere opgaver af høj kvalitet ned til mindste detalje.

Virksomheden værner om medarbejdertrivsel, og ledelsen prioriterer trivsel og udvikling.

Du vil opleve

 • en uformel og flad organisation
 • høj faglighed
 • teamorienteret arbejde
 • engagerede kolleger
 • tillid og moderne ledelse
 • en udfordrende hverdag

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for LB Consult, som er en del af Norconsult – en førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed med omkring 500 medarbejdere i Danmark og 5.600 på verdensplan. LB Consults kontorer i Aarhus, Kolding og Grenå udgør en selvstændig enhed med 50 engagerede medarbejdere. Virksomheden tilbyder ingeniørrådgivning og bygherrerådgivning med høj faglighed og personlig rådgivning forankret i en dyb forståelse af kundernes behov. Arbejdsglæden næres af at hjælpe kunderne med at realisere deres visioner og drømme via gennemtænkt, personlig rådgivning.

Du bliver samtidigt en del af Norconsult, Skandinaviens førende tværfaglige rådgivere, hvor faglig stolthed og godt humør sætter sit præg på hverdagen i et professionelt, men afslappet arbejdsmiljø.

Ansøg

Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes stillingsnummer ”02.11.54” og uploades på denne side.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

nor

Andre stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget

Læs mere om stillingen
Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere

Category Manager

Indirect procurement Kan du definere og implementere Nic. Christiansen Gruppens nye koncernindkøbspolitik og standardisere og centralisere indkøbsprocesserne på tværs af de indirekte indkøbskategorier? Og vil du varetage en stilling, hvor du sætter dine strategiske kompetencer og dybe erfaring i spil, og hvor du sætter dit præg på tværs af forretningen?

Læs mere