eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Konstruktionsingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling

Kom og bidrag med dine professionelle færdigheder og indsigt, når du sammen med et dynamisk team definerer fremtidens standarder inden for byggeri. Virksomheden arbejder på tværs af discipliner og i teams, hvilket giver alle en større og bredere indflydelse på hvert projekt og samtidigt en dyb forståelse for andres projekter.

Du vil opleve medansvar, vidensdeling og faglig udvikling på tværs af teams. Dit arbejde vil centrere sig omkring spændende projekter inden for fremtidens byggeri, hvor der stræbes efter at skabe en bæredygtig fremtid og opmuntre til kreativ tænkning.

Dine opgaver inkluderer:

 • Rådgivning og projektering af forskelligartede byggerier
 • Samarbejde på tværs af geografiske og faglige grænser
 • Fokusering på kreative og nyskabende løsninger
 • Ansvar for tid, kvalitet og økonomi

Under direkte reference til afdelingslederen er vejen kort fra tanke til handling. Her er tilliden stor, og friheden til at handle selvstændigt er en kerneværdi.

Kvalifikationer

Din personlighed er nøglen til succes i denne rolle. Du er skarp, analytisk og handlekraftig. Udover det, er du grundig, positiv og har gåpåmod. Din motivation kommer fra at være den centrale drivkraft i en innovativ og moderne virksomhed.

Vi søger en bygningsingeniør, der

 • er engageret og besidder solid faglig forståelse
 • har betydelig erfaring inden for konstruktion
 • besidder god viden om dokumentation og kvalitetssikring
 • vægter opgaveløsning højt, både selvstændigt og i tæt samarbejde med kolleger
 • er fagligt stolt og pligtopfyldende
 • prioriterer kvalitet og tager ejerskab over opgaverne

Du tilbydes

En spændende stilling i en solid virksomhed med fokus på fremdrift, hvor du har friheden til at forme dit eget job.

Du bliver en nøglefigur i et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø præget af entusiasme og professionalisme. Virksomhedens kultur er kendetegnet ved høj præstation, orden og selvstændighed, og man går op i at levere opgaver af høj kvalitet ned til mindste detalje.

Virksomheden værner om medarbejdertrivsel, og ledelsen prioriterer trivsel og udvikling.

Du vil opleve

 • en uformel og flad organisation
 • høj faglighed
 • teamorienteret arbejde
 • engagerede kolleger
 • tillid og moderne ledelse
 • en udfordrende hverdag

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for anonym virksomhed. Vores kunde er en moderne rådgivende ingeniørvirksomhed attraktivt beliggende i trekantområdet. Virksomheden har over 30 års erfaring, afdelinger flere steder i landet, en bred vifte af gode samarbejdspartnere og kan bryste sig med en imponerende referenceliste. Vores kunde har en meget sund vækstorienteret og innovativ strategi, der – kombineret med stor vilje og engagement – danner fundamentet for en solid forretningsudvikling.

Som en del af dette team, vil du være med til at præge kulturen og videreføre virksomhedens dna, og som medarbejder bliver du værdsat hver eneste dag, fordi du og dine kolleger er den vigtigste ressource. Virksomheden bestræber sig hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvilket afspejler sig både i det daglige samarbejde, måden hvorpå man får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen, sociale arrangementer, og ikke mindst muligheden for at tage ansvar og gøre en forskel.

Ansøg

Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes stillingsnummer ”02.11.54” og uploades på denne side.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Anton

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere