eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Solid og velkonsolideret virksomhed

Jobbet

Med udgangspunkt fra kontoret i Odense og byggepladsen, får du et selvstændigt ansvar for teknik-entrepriserne på projektet OPP Psykiatrien ved Nyt OUH.

Dine opgaver vil spænde bredt, herunder:

  • Sikring af teknik-entreprisernes optimale gennemførelse fra start til slut, inkl. commissioning, drift-/vedligehold, kvalitetsdokumentation m.v., med hovedvægten lagt på el-entreprisen, herunder ABA-anlæg, kaldeanlæg, automatiske døranlæg, m.v.
  • Sikre fremdriften, kvaliteten og økonomien for egne entrepriser.
  • Medvirke til evt. nødvendige projektmæssige detailafklaringer under byggeriets gennemførelse.
  • Være medansvarlig for byggepladsens daglige drift og virke, i forhold til at sikre det gode sikre arbejdsmiljø og fremdrift på byggepladsen.

Kvalifikationer

Du er en dygtig projektleder med en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik, struktur og engagement. Herudover har du en positiv tilgang til selv de mest udfordrende opgaver og et godt humør, der smitter af på dine omgivelser.

Din baggrund er byggeteknisk, og du kan lide at skabe gode byggeprojekter. Vi forestiller os, at du enten er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, installatør eller lignende, og så har du nogle års erfaring fra tidligere ansættelser. Godt købmandskab og gode samarbejds- og kommunikative evner er desuden væsentlige egenskaber.

Du tilbydes

Et spændende job med afvekslende opgaver samt en høj grad af frihed under ansvar i et dynamisk og velfungerende byggepladsteam af dedikerede medarbejdere.

Du lander i en solid og velkonsolideret privatejet virksomhed, hvor der lægges vægt på ordentlighed, omhyggelighed og ærlighed i tilgangen til bygherrer, samarbejdspartnere og kolleger. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt i forhold til de stillede krav og kvalifikationer.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for A. Enggaard A/S, som er en familieejet entreprenør- og byudviklingsvirksomhed, som løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber (OPP) og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede byudviklingsprojekter i hele landet. A. Enggaard omsætter for 2,7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 500 medarbejdere. Virksomheden har hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg samt afdelinger i Aarhus, Odense og København.

a. Enggaard har gennem de seneste 10-15 år bygget videre på sin historiske stærke entreprenør- og projektudviklingsforretning, så virksomheden i dag også er blandt landets førende bygherre- og byudviklingsvirksomheder. Til et spændende byggeri i Odense søges nu en projektleder til tekniske installationer.

Ansøg

Er du den rette profil, bedes du uploade din ansøgning og dit CV mærket stillingsnummer ”02.12.59” her på siden.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

A.eng

Andre stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person

Læs mere om stillingen
Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Koordinator/searcher

Travlt konsulenthus – Begavet profil med drive og glimt i øjet Du bliver en afgørende nøgleressource, der kommer til at sidde i krydsfeltet mellem konsulenter, kunder og kandidater. Som person er du udadvendt med en naturlig autoritet, ligesom du besidder et engagement og en proaktivitet ud over det sædvanlige. Du

Læs mere

Tilbudschef

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed Jobbet: Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan

Læs mere