eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Solid og velkonsolideret virksomhed

Jobbet

Med udgangspunkt fra kontoret i Odense og byggepladsen, får du et selvstændigt ansvar for teknik-entrepriserne på projektet OPP Psykiatrien ved Nyt OUH.

Dine opgaver vil spænde bredt, herunder:

  • Sikring af teknik-entreprisernes optimale gennemførelse fra start til slut, inkl. commissioning, drift-/vedligehold, kvalitetsdokumentation m.v., med hovedvægten lagt på el-entreprisen, herunder ABA-anlæg, kaldeanlæg, automatiske døranlæg, m.v.
  • Sikre fremdriften, kvaliteten og økonomien for egne entrepriser.
  • Medvirke til evt. nødvendige projektmæssige detailafklaringer under byggeriets gennemførelse.
  • Være medansvarlig for byggepladsens daglige drift og virke, i forhold til at sikre det gode sikre arbejdsmiljø og fremdrift på byggepladsen.

Kvalifikationer

Du er en dygtig projektleder med en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik, struktur og engagement. Herudover har du en positiv tilgang til selv de mest udfordrende opgaver og et godt humør, der smitter af på dine omgivelser.

Din baggrund er byggeteknisk, og du kan lide at skabe gode byggeprojekter. Vi forestiller os, at du enten er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, installatør eller lignende, og så har du nogle års erfaring fra tidligere ansættelser. Godt købmandskab og gode samarbejds- og kommunikative evner er desuden væsentlige egenskaber.

Du tilbydes

Et spændende job med afvekslende opgaver samt en høj grad af frihed under ansvar i et dynamisk og velfungerende byggepladsteam af dedikerede medarbejdere.

Du lander i en solid og velkonsolideret privatejet virksomhed, hvor der lægges vægt på ordentlighed, omhyggelighed og ærlighed i tilgangen til bygherrer, samarbejdspartnere og kolleger. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt i forhold til de stillede krav og kvalifikationer.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for A. Enggaard A/S, som er en familieejet entreprenør- og byudviklingsvirksomhed, som løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber (OPP) og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede byudviklingsprojekter i hele landet. A. Enggaard omsætter for 2,7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 500 medarbejdere. Virksomheden har hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg samt afdelinger i Aarhus, Odense og København.

a. Enggaard har gennem de seneste 10-15 år bygget videre på sin historiske stærke entreprenør- og projektudviklingsforretning, så virksomheden i dag også er blandt landets førende bygherre- og byudviklingsvirksomheder. Til et spændende byggeri i Odense søges nu en projektleder til tekniske installationer.

Ansøg

Er du den rette profil, bedes du uploade din ansøgning og dit CV mærket stillingsnummer ”02.12.59” her på siden.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

A.eng

Andre stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget

Læs mere om stillingen
Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere

Category Manager

Indirect procurement Kan du definere og implementere Nic. Christiansen Gruppens nye koncernindkøbspolitik og standardisere og centralisere indkøbsprocesserne på tværs af de indirekte indkøbskategorier? Og vil du varetage en stilling, hvor du sætter dine strategiske kompetencer og dybe erfaring i spil, og hvor du sætter dit præg på tværs af forretningen?

Læs mere