eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Regnskabsmedarbejder

Professionalisme – Uformelt arbejdsmiljø – Varierende opgaver

Jobbet:

Du er én af de få profiler, der trives med ansvaret for den samlede bogføring og samtidig motiveres af et spændende samarbejde på tværs af organisationen.

Økonomifunktionen er placeret i Middelfart. Med reference til økonomichefen får du ansvaret for den samlede bogføring, lige fra bogføring og debitor-/kreditorstyring, over afstemninger, fakturering og lønadministration (funktionærer), til indberetninger, herunder bl.a. moms og Intrastat.

For de udenlandske selskaber assisterer lokale eksterne revisorer med overholdelse af lovgivning og moms mv. Du vil derfor have et løbende samarbejde med revisorerne og står ligeledes for udarbejdelse og klargøring af materiale til selskabets revisorer i forbindelse med årsafslutning.

Herudover skal du assistere med en række ad hoc-opgaver, inden for administration, rapportering og systemoptimering.

Kvalifikationer:

Du er en erfaren og selvkørende regnskabsmedarbejder, der trives med at arbejde selvstændigt, og du er vant til at løse dine opgaver i en høj og sikker kvalitet. Ligeledes har du en relevant teoretisk uddannelse, eventuelt været forbi et revisionskontor, og din praktiske erfaring har du måske høstet i en anden lignende koncern.

Det vigtige er, at du er en selvkørende profil, med styr på fagligheden og besidder en høj grad af ansvarlighed, ordenssans og præcision, ligesom du naturligvis har et udadvendt, robust, men også vindende væsen.

Du kommer til at have kontakt med kolleger i alle afdelinger i dit arbejde. Derfor er det vigtigt, at du trives med en bred kontaktflade og har et åbent og løsningsorienteret sind.

Du taler og skriver dansk og engelsk, og så er det et krav, at du har gode IT-kompetencer. Kendskab til Uniconta er en fordel.

Du tilbydes:

Et spændende administrativt job, hvor du både kan udfordre og udvikle dig selv, sætte dit præg på nye rutiner, få ansvar, stå på egne ben og samtidig møde dine udfordringer i et solidt og godt miljø, hvor du aldrig kommer til at stå alene.

Koncernen er en dynamisk og meget innovativ arbejdsplads, som står på et solidt fundament, både målt på organisation, økonomi og markedspotentiale. Kulturen er præget af en uformel og ligefrem omgangstone, hvor frihed under ansvar og lysten til at skabe noget er bærende elementer. Du er således en profil, der har lyst til at komme med på en rejse og samtidig nyder denne i et godt og givende fællesskab.  

Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Virksomheden:

Da vores nuværende koncernbogholder efter 15 år har valgt at gå på pension, søger koncernen, bestående af erwin andersen a/s (www.eandersen.dk), som er en rekrutterings- og konsulentvirksomhed, green light a/s (www.green-light.dk), som er en førende virksomhed inden for innovative belysningskoncepter og Danish Wind Power Academy ApS (www.danishwpa.com), som bl.a. leverer kurser til vindmøllebranchen worldwide, en ny kollega. Hovedkontoret er beliggende i Middelfart, og koncernen har desuden datterselskaber i udlandet – foreløbig Tyskland, Skotland, Italien, Portugal og USA.

Ansøg:

Er det dig, vi søger? Så send os din ansøgning og dit detaljerede CV mærket stillingsnummer ”01.04.25”. Du bedes venligst uploade dit materiale her på siden ved at klikke på knappen ”Søg stillingen”.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet. Så send os hellere dit CV i dag end i morgen.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Forventet ansættelsesdato er 1. september 2024.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

ea

Vil du vide mere om stillingen?

Berit

Telefon

+45 40 17 61 19

Andre stillinger

Seneste stillinger

Konceptsælger – Sønderjylland og Tyskland

Har du udviklingspotentiale og vil du gøre karriere inden for miljø og energi? Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra egen bopæl i Sønderjylland, skal du være med til at udvikle og styrke salgsaktiviteterne i Sønderjylland og Tyskland. Du bliver en del af   Du spiller en vigtig rolle

Læs mere

El-ingeniør

High Performer – Faglighed – Udvikling Jobbet Kom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbejdes der i teams, men alle har ansvar for og indflydelse på deres egne projekter. Du får således medansvar, faglig videndeling

Læs mere

Samarbejdspartner til Ocean Life

Leje af luksusbåde – Skandinavien, Sydeuropa, Caribien og til ture over Atlanten erwin andersen a/s søger for Ocean Life (www.oceanlife.dk). Vi søger en samarbejdspartner i rejsebranchen, der vil være med til at sælge og markedsføre et stærkt maritimt livsstilskoncept. Omdrejningspunktet er internationale sejleroplevelser i luksussejlbåde. Bådene tilbydes i flere prisklasser

Læs mere