eandersen

+45 64 41 48 40eandersen@eandersen.dk

Rekruttering i hele Danmark

Professionel rekruttering siden 1994

eandersen

Denne stilling er besat. Du kan derfor ikke søge stillingen længere

Du er velkommen til at undersøge vores andre ledige stillinge, oprette dig i vores jobagent eller søge uopfordret.

Stærk byggeprofil, der kan vinde nye opgaver – Muligt karriereskifte – Solid virksomhed

Jobbet:

Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for A. Enggaard er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil, med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan blive en faglig hjørnesten i virksomheden, men også en kulturbærer, der kan være med til at præge hele organisationen.

Du er enten, eller……:

Enten er du en rigtig dygtig beregner eller tilbudsleder, der har lyst og evner til at udvikle dig i rollen og på sigt blive tilbudschef. Du starter jobbet på en lidt mindre bane, hvor dine faglige og personlige kompetencer bliver udviklet i takt med udviklingen i opgavernes tyngde.  

Eller også er du en ”færdighærdet” tilbudschef med en solid erfaring, der gør dig i stand til, efter en kort introduktion til opgaven, at tage det fulde ansvar.

Du skal sikre et højt niveau i de afgivne tilbud, hvilket bl.a. betyder maksimal fokus på vurdering og synliggørelse af risici. Du skal samtidig garantere, at alle tilbud overholder de gældende udbudskrav – det hele naturligvis med løbende fokus på økonomi, kvalitet og tidsplan.

Du vil blive den bærende kraft i udarbejdelse af selve tilbudsstrategien, ligesom du bliver involveret i hele værdikæden lige fra salgs- og tilbudsfasen, videre til overdragelsen, og frem til igangsætning af de enkelte projekter.

Uanset din tyngde vil du, med reference til afdelingslederen og med udgangspunkt fra kontoret i Odense, blive en del af et solidt team, hvor man hjælper hinanden.

Kvalifikationer

Som nævnt, kan du enten være en dygtig beregner/tilbudsleder, der er på vej, eller du kan være den færdigstøbte tilbudschef, der springer lige ind i opgaven.

  • Du sidder i dag – helt eller delvis – med ansvar for lignende opgaver.
  • Du arbejder vedholdende og struktureret med opgaverne, og du trives med at veksle mellem større projekter og de mere lavpraktiske ad hoc-opgaver, der er lige så vigtige at komme i mål med. Du er desuden procesorienteret, og det ligger naturligt for dig at omsætte tanker, planer og processer til konkrete målsætninger og handlinger, som du kommer i mål med.
  • Som person er du moden og robust med en solid og motiverende gennemslagskraft og stærke samarbejdsevner, kombineret med en høj grad af selvstændighed og et godt overblik, der gør dig i stand til at holde hovedet koldt i en omskiftelig hverdag.
  • Din erfaringsmæssige tilgang til denne opgave kan således være bred. Det er imidlertid afgørende, at du kan dit håndværk og har en dyb indsigt i byggeriets facetter og udfordringer samt en god forretningsforståelse.

Du tilbydes

Et udfordrende job i en virksomhed, der lægger stor vægt på at have velmotiverede, tilfredse og kompetente medarbejdere, der til stadighed udvikler sig til gavn for virksomheden og egne karriereønsker. Man bakker hinanden op og spiller hinanden gode.

Du møder en bred vifte af spændende udfordringer i en solid vækstvirksomhed, hvor der er stor mulighed for at skabe rammerne for dit eget job. Har du motivationen for og potentialet til at løfte dig, vil ledelsen tage dig med på rejsen mod mere ansvar.

Du lander i en dynamisk og foranderlig hverdag, drevet af gode mennesker med sunde holdninger og stort engagement. Kulturen er uformel, men professionel. A. Enggaard er ambitiøs og har et meget stort kundefokus. Du løser dine opgaver sammen med en nærværende og beslutningsstærk ejerledelse, der samtidig har fuld opmærksomhed på vigtigheden af effektivt bæredygtigt byggeri.

Virksomheden

erwin andersen a/s søger for A. Enggaard A/S i Odense. Virksomheden omsætter for kr. 2,7 mia. om året og beskæftiger ca. 500 medarbejdere. Med hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg og afdelinger Aarhus, Odense og København, har man et solidt grundlag for alle typer af projekter. Virksomheden har gennem de seneste årtier opbygget og videreudviklet en stærk entreprenør- og projektudviklingsforretning, og i dag betragtes de som en af branchens førende virksomheder inden for bygherre- og byudviklingsområdet.

Hvis du brænder for at være en del af en dynamisk og professionel organisation, hvor du kan bidrage til spændende projekter og udvikle dine færdigheder, så er dette jobmuligheden for dig. Ansøg nu og bliv en del af et succesfuldt team hos en virksomhed, der fortsat stræber efter innovation og kvalitet inden for bygge- og ejendomssektoren.

Ansøg

Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes stillingsnummer ”02.12.60” og uploades her på siden.

Al henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Berit Dubgaard Lund
bdl@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40
Tlf.: 40 17 61 19

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

A.eng

Andre stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget

Læs mere om stillingen
Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du

Læs mere om stillingen

Seneste stillinger

Serviceelektriker

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker? Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille både private- og erhvervskunder tilfredse. El Fyn arbejder primært på

Læs mere

Bygningskonstruktør

Projektansvar – Teambaseret – High Performer – Ungt team Jobbet Med reference til tegnestuelederen i virksomhedens tekniske afdeling, bliver du en nøgleressource med ansvar for projekter i varierende størrelse. Du bliver involveret i projekterne, lige fra den indledende planlægning i forbindelse med opstart, over projektgennemførelse, til aflevering af det færdige

Læs mere

Category Manager

Indirect procurement Kan du definere og implementere Nic. Christiansen Gruppens nye koncernindkøbspolitik og standardisere og centralisere indkøbsprocesserne på tværs af de indirekte indkøbskategorier? Og vil du varetage en stilling, hvor du sætter dine strategiske kompetencer og dybe erfaring i spil, og hvor du sætter dit præg på tværs af forretningen?

Læs mere